woensdag 18 april 2012

Nailart blogs

Dit keer wou ik jullie laten zien welke nailarts (en blogs) mij inspireren. Ik heb een paar nailarts opgezocht die ik met jullie wil delen ^^.


 Ik begin met de nailart hierboven. Deze komt van Maaike's blog
(heeft ze niet zelf gemaakt) . Zij heeft haar bezoekers een tijdje geleden de gelegenheid gegeven om een gastblog in te sturen. Hierboven zie je een nailart die door Jard gemaakt is. Voor de uitleg klik hier.
Maaike plaatst nu gewoon weer zelf posts. Gisteren ik heb ze allemaal bekeken en I'm in! Volgens mij heeft ze een soort van gave ofzo hahaha. Ze is heel creatief en ze heeft nailarts die je na een aantal keer geoefend te hebben, makkelijk kunt namaken.Hier zijn de foto's van haar nailarts:


 
Bij alle nailarts hing mijn mond open, ik vind ze zo creatief! Ik hoop dat ik later ook zulke mooie nailarts kan maken ^^.De volgende blog is van Vera. Ze schrijft niet alleen over nail art maar ook over make-up, mode en haarartikels. Vera's blog is erg inspirerend omdat ze nailarts heeft die bijna iedereen kan maken. Ze zijn makkelijk, maar toch heel mooi. Ook kan ze belachelijk goed tekenen en schilderen, het is leuk om af en toe zo'n creatie te zien. Neem vooral een kijkje op haar blog!
Hier de foto's van haar nailarts:

I told you so? Prachtig!


De volgende is Kelly-Anne. Als je op de link klikt komt haar Tumblr pagina tevoorschijn. Haar blog lijkt een beetje op die van Maaike. 'Extravagante' nailarts die ook heel erg inspirerend zijn. Deze vrouw, is -in tegenstelling tot de andere- Engels. Ze heeft ook nog een eigen webshop, ze is al moeder en daarom verdiend ze zeker een plekje in deze post!Hier zijn de foto's van haar nailarts:

 Haar site is zeker een kijkje waard!


Dit waren de blogs voor vandaag, een hoop inspiratie! 
Als jullie een nailart hiervan nagemaakt hebben, zou ik het erg leuk vinden om ze te zien, mail de nailart(s) dan naar; fingerart@hotmail.com
Ook is er een Nailart Twitter die ik volg. Klik hier voor mijn Twitter. Klik hier voor de Twitterpagina van NagelFeiten.

Welke Nailart vindt jij het mooist?

Liefs,
Mariska

3 opmerkingen:

 1. Hee, leuke nail arts! Ook leuk dat je mij erbij hebt gezet :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen probleem, als het goed is heb ik je een uurtje geleden een mailtje gestuur. Heb je die gekregen?

   Verwijderen
 2. WoW, these designs are beautiful, love all of these.

  BeantwoordenVerwijderen