donderdag 10 mei 2012

Random #1

Dit keer iets heel anders dan jullie verwachten. Deze post gaat namelijk over pannenkoeken. Nee geen pannekoeken maar pannenkoeken! Mariska, hoe kom je in gods naam op dit idee? Nou, ik zal het je vertellen! Ongeveer één keer in de maand eten wij pannenkoeken. Vorige week was het weer zover. Mijn zusje en ik bakken ze altijd, omdat mijn moeder er een hekel aan heeft. By the way, ze waren heerlijk! Toen mijn moeder vandaag eventjes weg ging en aan mij vroeg of ik op het eten wou letten begon dit idee. We gingen één of andere stampot eten met spekjes. Toevallig zijn spekpannenkoeken mijn lievelings. Dus, vandaag wil ik dit artikel wijden aan pannenkoeken!


Geen woorden hiervoor ;$Het basisrecept:
 

Natuurlijk is dit gewoon de basis. Zoals iedereen weet kun je pannenkoeken met van alles versieren. Kaas, spek en stukjes appel moet je gewoon op het beslag in de pan leggen. Als je de pannenkoek voor je neus hebt kun je er stroop, jam en poedersuiker op doen.
Maar... Er zijn talloze andere pannenkoeken die je kunt maken. Hier zijn een paar voorbeelden.

5 opmerkingen:

 1. Haha wat een leuke post!
  ik heb serieus dat filmpje van plop zitten te kijken:$ haha
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat heb je veel soorten pannekoeken! :D Het is zo damn tasty, wij eten ze echt nooit, maar toevallig maakte mom ze afgelopen zondag. Ik vind het echt zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is pannenkoeken! :) En ik vind ze heel lekker haha.

  BeantwoordenVerwijderen