woensdag 11 juli 2012

Stapelreview Catrice Nagellak

Omdat 1 lakje een beetje weinig is om te reviewen doe ik er in dit artikel gelijk 3! Vandaag laat ik jullie Put Lavender On Agenda, It's Rambo No. 5 en Bloody Mary To go van Catrice zien. Drie lakjes die een nieuw kwastje hebben en nog fijner zijn om mee te lakken. Kijk mee naar de swatches van deze mooie lakjes!


De eerste is Put Lavender On Agenda is een oud rozig lavendel kleurtje. Zoals ik al zei bevatten deze lakjes een nieuw kwastje die ronder en breder is. Deze vind ik zó fijn lakken! Je kunt er nog beter mee lakken. Als je nog geen lakje met een nieuw kastje in bezit hebt zal ik zeker even langs de Kruidvat gaan om er eentje te halen. Iets wat ook leuk is; 2 Catrice lakjes voor maar €4! Deze actie geld deze week bij de Kruidvat!


Daarna komt It's Rambo No. 5. Een taki groen kleurtje die je niet vaak ziet. De kleur is erg apart, maar vooral erg mooi! Dit lakje houd erg lang vol! Na 2 daagjes zag ik pas dat de nagellak begon te chippen. En geeneens veel. Alleen aan de randjes bij m'n tips. Normaal laat ik mijn nagellak er nooit zolang op, maar omdat ik geen tijd had om m'n nagels opnieuw te lakken liet ik het zitten.Het laatste lakje kennen we allemaal wel: Bloody Mary To go. Deze lak lijkt een hele goede vervanger voor de duurdere rode nagellakken. Maar schijn blijkt. Deze lak dekt na 2 laagjes nog niet goed. Daarom raad ik niemand deze lak ook aan. Ik hoop ook dat Catrice dit lakje zo snel mogelijk vernieuwd. 
Maar de shine die op deze lakjes zit zie je wel degelijk. Na drie dagen glansde de lak nog! 

Tot zover mijn stapelreview. Zal ik zoiets vaker doen? Laat het me weten!

Liefs,
Mariska


P.S.: Vergeet niet mee te doen aan mijn winactie! Hij loopt nog tot          14 juli!10 opmerkingen: