maandag 13 augustus 2012

Nagellak

Ik ga jullie vandaag laten zien welke nagellakjes ik meeneem op vakantie! Ik vond het super moeilijk om te kiezen welke ik mee moest nemen maar ik ben er toch uitgekomen. Ik heb in totaal 17 lakjes gekozen. Inclusief een basecoat en een topcoat. Ik ben van plan om elke dag mijn nagels een ander kleurtje te geven maar ik denk niet dat 't gaat lukken. Maar dan heb ik in ieder geval wat om uit te kiezen!
Ik heb alles in een klein make up tasje gedaan en ben blij dat het past. Ik had deze nog ergens liggen en volgens mij komt ie van de Action. Hier onder zien jullie wat ik meegenomen heb.


Best veel eigenlijk maar ik wil niet met afgebladderde nagellak rondlopen. Verder heb ik een nagellakremover in m'n tas en watjes . Geen mini verpakkingen maar de grote. Ik laat jullie weten welke lakje ik allemaal gebruikt heb!

Welke lakjes nemen jullie mee of hebben jullie meegenomen?

Liefs,
Mariska

6 opmerkingen:

 1. Wow, wat neem je veel nagellakjes mee ! Hihi, het zijn wel mooie kleuren !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het echt zo moeilijk om te kiezen welke lakjes ik mee wilde nemen op vakantie. Had er uiteindelijk net zoveel als jou, maar vrijwel niks van gebruikt. Ik had zo'n 25 nieuwe lakjes gekocht, dus die wilde ik op doen haha!

  Leuk artikel :-) En een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great!!!! :))

  http://estilohedonico.blogspot.pt/

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke lakjes! Daar ben je wel even een tijdje zoet mee, haha. Ik had voordat ik op vakantie ging drie nagellakjes gekocht bij de H&M. Een paarse, donker rode en roze. En natuurlijk nam ik die mee + mijn Sally Hansen topcoat. Heel erg veel plezier op vakantie meid! Hoop dat je het naar je zin zult krijgen <3

  BeantwoordenVerwijderen