maandag 29 oktober 2012

New love: HEMA Shimmering face and body powder

WAUW. Dat was het eerste wat er in me opkwam toen ik deze beauty spotte in de Hema. Die moest ik hebben. Omdat ik toen m'n geld niet bij me had moest ik 'm even laten liggen. Maar na een paar dagen kon ik hem in m'n armen sluiten, de shimmering face and body powder!


Kijk dan die verpakking! Damn, hoe gorgeous! Deze powder is verkrijgbaar in twee kleuren, de zilveren variant en de gouden. Zoals je kunt zien heb ik de gouden, and I'm happy!
Oke, laten we eerlijk zijn. Alleen om de verpakking zou ik hem al kopen. Normaal gesproken zou je denken dat dit een parfum is die uit de jaren '20 stamt. Maar het is dus een powder. Een mooie.

Maaaaar. Nadat ik de stickers verwijderde die de opening versperde begon het al. Deze sticky mess moest ik dan maar eens even wegboenen. Met pindakaas. Right. Een trucje die ik van mijn moeder geleerd heb. Een beetje pindakaas op een tissue en boenen maar. Je zult vanzelf zien dat het plakkerige gedeelte verdwijnt.

Na het openmaken kom je deze rubberen sluiting tegen. Alhoewel, sluiting. Het houdt de powder tegen als je 'm niet gebruikt en toch per ongeluk knijpt in het bolletje. Erg handig dus! Je moet wel oppassen dat je deze niet kwijt raakt, want hij is erg klein. Maar je kunt hem natuurlijk ook gelijk weggooien.
Hier een paar foto's, uche uche. Zoals je kunt zien zie je bijna geen glitters, jammer! Overal in mijn badkamer dwarrelden glitters naar beneden en je zag ze overal behalve op mijn gezicht. Wat je beter kunt doen is een beetje powder spuiten in je handen of op je kwast en ze dan voorzichtig op je gezicht smeren. Maar wauw, wat een prachtig product. En ik ben er zo blij mee! Aan deze powder zit dan ook een aardig prijsje... Voor €8 kun je deze bom glitters in je mandje gooien.

Heb jij 'm al? Of ga je 'm kopen?

Liefs,
Mariska

10 opmerkingen:

 1. Je zou hem alleen al voor de verpakking kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een prachtig product, gewoon al door de verpakking dus hij staat zeker op mijn verlanglijstje! :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit en de verpakking is ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er heel leuk uit. Misschien ga ik hem wel kopen voor de sier. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke verpakking zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou m alleen al voor de verpakking willen hebben :D.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er chic uit! Ik vind die verpakking echt geweldig! Hema heeft er een mooie eyecatcher van gemaakt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er goed uitt ik houd wel van dat goud !;P xoxo

  BeantwoordenVerwijderen