dinsdag 23 oktober 2012

Stapelreview & swatches

In de zomervakantie heb ik op 1 dag een heleboel nagellakjes geswatched, maar het kwam er steeds niet van om ze te bewerken en om ze aan jullie te laten zien. Nu heb ik de tijd ervoor gehad en vandaag laat ik ze aan jullie zien! Kijk mee naar deze prachtige maar ook verschillende kleuren!

 Ik heb voor jullie een mooie blauwe kleur van OPI, een zwarte en witte kleur van Paris Memories, een groene blacklight kleur van Lemax en een roze neon kleur van Safari geswatched.

 Als eerste deze prachtige blauwe kleur van O.P.I. genaamd Teal the Cows Come Home.  Deze kocht ik bij parfumerie De Mooi, een dag voor mijn verjaardag. Als cadeautje voor mezelf ;) Hij dekt binnen twee laagje perfect en droogt snel! Ook blijft hij lang zitten en is het kwastje niet te klein of te groot. Precies goed! Het voordeel is dat deze kleur niet snel te zien is bij andere merken. Een echte parel!

Daarna deze witte kleur van Paris Memories. Die je kunt kopen via Meidendomein. Jammer genoeg moet ik nog even doorgaan met mijn zoektocht naar de perfecte witte nagellak. Deze dekt pas na 3 laagjes en droogt redelijk. Aan het kwastje moest ik even wennen maar dat kwam voornamelijk omdat hij erg klein was. De witte kleur heb ik voornamelijk gekocht als basis voor mijn nailarts, maar ik blijf toch nog even doorzoeken!

Dan deze zwarte nagellak van Paris Memories, welke ook te koop is bij Meidendomein. Deze dekt lekker snel; al binnen 1 laagje. Daardoor blijft de droogtijd kort en kun je snel verder gaan met wat je aan het doen was. Ideaal voor het stempelen of voor nailart!

De groene Lemax nagellak. Ook weer te koop bij Meidendomein. Toch wel eentje waarnaar ik het meest benieuwd was! Want hij licht namelijk op onder blacklight. Je weet wel, die rare lichten in de discotheek, waarvan je witte shirt helemaal oplicht. Erg vet! En vorige week heb ik 'm getest, en hij werkt! Terwijl ik aan het dansen was keek ik af en toe naar mijn nagels, en inderdaad! De groene nagellak kleurt mooi fel wanneer de lichten over mijn nagels heen schenen! Erg leuk voor een avondje uit!
En dan als laatste, de roze neon lak van Safari. Deze kocht ik bij Papapa. En ik moet bekennen. Wat een prachtige kleur! Als je tweede laagje opgedroogt is schijnt er niks meer door en is hij mooi gedekt. Na 10 minuutjes is  het neon effect het best te zien. En echt, hij is prachtig!

Dat was de Stapelreview voor deze keer. En er zitten echte toppers tussen! Mijn favorieten zijn de laaste twee. Daar word ik zo vrolijk van!

Wat vinden jullie van deze lakjes?

Liefs,
Mariska

10 opmerkingen:

 1. Ik vind ze allemaal mooi, ik kan niet eens kiezen welke het mooiste is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke lakjes!

  Ps. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Blog Award - neem even een kijkje op mijn blog voor het artikel daarover.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige nagellakjes! Vooral die van O.P.I. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie nagellakjes! Bij mezelf vind ik nagellak altijd zo stom staan, heb ook altijd korte nagels haha. Maar bij jou staat het echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurlijk vind ik het niet erg dat je mijn foto's hebt gebruikt voor die snailmail inspiratie! Ik vind het juist leuk en je hebt netjes de bron erbij gezet dus prima voor elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. love the color! i'm your newest follower on bloglovin! hope you visit me too? i think you'll like my outfits :)

  www.dailydisguise.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooie nagellakjes ;) !
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen