vrijdag 2 november 2012

Nail-art Turorial Roses!

Alweer een hele tijd geleden (shame on me) plaatste ik deze nail-art! Ik vroeg aan het einde van de post of jullie hier misschien ook een tutorial van wilden zien.. Een paar weken geleden ben ik aan de slag gegaan en heb vandaag een foto tutorial voor jullie!


Begin met het wit lakken van je nagels. Ik heb hiervoor de witte lak van Paris Memories gebruikt.
Als deze goed droog is ga je met een roze rode lak een aantal grote rondjes maken. Op sommige nagels 2, wat je zelf het mooiste vind!
Als deze laag goed is gedroogd maak je met behulp van een striper zwarte strepen. Ik heb hiervoor dit plaatje gebruikt ter inspiratie.
Zorg ervoor dat de streepjes niet eentonig worden. Je mag gerust een keertje uitschieten. Het kan er alleen maar mooier op worden!

Nadat deze laag gedroogd is ga je de groene blaadjes maken. Hiervoor heb ik gewoon het kwastje wat bij het nagellak potje hoorde gebruikt. Ook dit hoeft niet úber netjes want deze gaan we later nog corrigeren.En dan als laatste gaan we ook de blaatjes omringen met een klein zwart randje. Hiervoor zorg je er dus voor dat de delen waarbij je een beetje bent uitgeschoten zwart omringt worden. De blaadjes hoeven niet helemaal dicht gemaakt te worden, het is maar wat je zelf het mooiste vind. Ook hiervoor heb ik een zwarte striper gebruikt.


En dat was het! Moet lukken toch? Na een paar keer oefenen kun jij dit ook maken op je nagels!

Wat vind jij van deze tutorial? Vaker zoiets doen?

Liefs,
Mariska

6 opmerkingen:

 1. Oh, wauw! Die is echt goed gelukt :) Mij lijkt het leuk om vaker een nail-art tutorial te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg! Ik vind je blog heel erg leuk, daarom ben ik je met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook nog eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het weleens geprobeerd maar bij mij lijkt het echt nergens op haha!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, wat leuk! Als ik mijn geduld ooit ergens terugvind ga ik hem proberen!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen