woensdag 27 februari 2013

ELF lakjes

Dit keer swatches en mijn mening over 2 ELF lakjes! Ik heb deze beide gewonnen en ga jullie er vandaag wat over vertellen! Ik zocht een mooi roze uit en een groene.


Op de bovenkant van de dop zie je het logo van ELF. De potjes hebben een mooi uiterlijk. Niet goedkoop ogend. Je betaalt voor een ELF lakje €2,50. Niet duur, zeker voor de kwaliteit. Verder heeft ELF erg fijne producten. Veel keuzen met budget prijsjes!
De kleuren die ik uitzocht waren Gum Pink en Teal Blue. Twee soort kleuren waarvan ik nog niet echt veel nagellakjes van had. Op de site komen de kleuren iets anders over, waar je wel rekening mee moet houden met het uitzoeken. Het handigste is als je tussendoor even wat swatches checkt via Google. Zo krijg je een beter beeld van de echte kleur.

Gum pink is een echte roze kleur. Niet te veel poes pas, geen shimmer, gewoon roze! Deze lakt iets minder dan de groene, maar als je niet te vaak met het kwastje over je nagel strijkt krijg je een mooi resultaat. Met twee laagjes dekt Gum Pink goed!

De groene kleur komt niet zo heel goed over, hij is iets donkerder. Het is een kleur die ik nog niet vaak heb gezien bij andere merken. Geen standaard groen en daarom erg mooi. Deze lakt wel heel fijn, en binnen twee laagjes is hij helemaal dekkend.

Deze lakjes zijn de enige die ik in mijn bezit heb van het merk ELF. Tot nu toe bevalt het merk me erg goed. Fijne prijsjes en goede kwaliteit. Zeker aanraders!

Hebben jullie al kennis gemaakt met de ELF lakjes?

Liefs,
Mariska

18 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleurtjes! Zelf heb ik 1 roze lakje van elf in mijn bezit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Z'n mooi kleuren. In het begin dacht ik van bah roze, en ging men voorkeur uit naar de groene. Nu moet ik toch zeggen, roos valt goed mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauw super leuke kleurtjes! vooral voor in de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke zomer kleurtjes die groene is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb Gum Pink ook, hele mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes! Vooral die groene vind ik erg mooi. ELF heeft echt fijne producten en zo goedkoop, dat is altijd mooi meegenomen! Liefs,

  www.ohjolie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n mooie lakjes! Ik heb al heel veel goede dingen over ELF gehoord. Vind dat roze lakje prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die tweede kleur is echt prachtig! Inderdaad een keer iets anders. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. supermooie lakjes! vooral die groene ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb nog niets van het merk ELF, maar de roze vind ik wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen