dinsdag 12 maart 2013

3 keer groen!

Vandaag laat ik jullie 3 kleuren groen zien uit mijn stash. Allemaal zijn ze anders, ze komen totaal niet in de beurt van elkaar qua tinten. Ik show jullie de groen tinten van NYC, Lemax en This is IT. Kijk mee naar de swatches
Als eerste het kleurtje van New York Color genaamd High Line Green. Dit is een echt gras groen kleurtje. Dekt prima met twee laagjes. De verpakking beweert dat de lak binnen één minuut droog is. Maar nee. Helaas kan ik dat niet mededelen. Dit is gewoon een lakje wat een gemiddelde droog tijd heeft. Ongeveer vijf minuutjes is het oppervlak droog. Maar ik zou dan nog wel een uurtje wachten totdat je weer gaat werken met je handen.

Te koop bij o.a. de Kruidvat en Trekpleister voor €2,29


Dan een heel mooi kleurtje van Lemax Colour. Het is een echt neon kleur. Het speciale aan deze lak is dat 'ie oplicht onder black light. Ik heb het een aantal keren getest en hij werkt goed. Helaas dekt deze kleur minder, ook lakt hij niet fijn. Na drie laagjes schijnt er niks meer door. Het lakken gaat ook minder, erg stroperig. Toch vind ik het een leuk kleurtje voor in de zomer. Lekker vrolijk!

Te koop via internet (o.a. hier) voor €1,29


En als laatste dit lakje van This is IT die de simpele naam ''green'' heeft gekregen. Als je deze nagellak ziet zou je niet echt gelijk denken aan de kleur groen. Hij zit een beetje op het randje, en daarom laat ik deze toch zien. Het is een lakje dat fijn lakt, maar helaas pas na 3 laagjes. Verder niks op aan te merken. Het is een mooie zomerse kleur.

Te koop bij de Intertoys voor €1,99

Zo dit waren de swatches! Als ik even de dekking niet meetel dan zou ik alle nagellaken aanraden. Mijn favoriet is de neon lak. Deze is lekker fel en altijd draag baar. Hij fleurt je outfit kleurig op!

Heb jij al een van deze lakjes?

Liefs,
Mariska

12 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes, lekker fris!
  Ik heb geen van deze lakes in mijn bezit :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De laatste kleur is mooi, zoiets heb ik ook. Die andere 2 zijn niet echt mijn kleur hah.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De laatste kleur vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die tweede en derde zijn hele mooie kleuren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is dat flesje van Lemax Colour gaaf! En die kleur ook, lekker fel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. omg die ene neon groene wauw <3___<3
  ik follow je nu op bloglovin' check out mine? C:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de laatste het mooist! De tweede is te fel, ik zou dat niet zo snel dragen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een trend die ik zeker ook wil proberen. (Je hebt een nieuwe volger :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee, helaas niet. Maar die Star knalgroen vind ik wel echt heel vet! Ben vooral van de blauwe en roze tinten, maar ik ga na dit bericht zeker kijken naar groen!

  BeantwoordenVerwijderen