vrijdag 10 mei 2013

Foto's Webprint.nl

Een tijdje geleden kon ik door middel van mezelf aan te melden bij Webprint.nl gratis foto's laten afdrukken! Daar heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt en vandaag laat ik jullie zien hoe het allemaal verliep. Zelf moest ik de verzendkosten betalen, wat ik niet zo heel erg vond. Ten slotte kreeg ik de foto's al gratis. Na een paar dagen viel dit pakketje op de mat. Het was goed verpakt en niks was beschadigd.

 Met een overzicht van alle foto's voorop is het makkelijk om te zien wat je precies bestelt hebt. Zoals je kunt zien zit er netjes een stukje plastic om heen.De kwaliteit van de foto's is goed! Het ligt er natuurlijk aan of de foto's die je hebt gemaakt scherp zijn, maar over het algemeen waren de foto's mooi. In mijn pakket zaten twee soorten maten foto's, maar dat had te maken met hoe ik de foto nam.
Ik ben erg tevreden met de service van Webprint. Toen ik de foto's aan het uitzoeken was op de site kwam er een rood of groen vinkje erbij te staan. Dat toonde aan of de foto goed genoeg was om mooi af te drukken, zodat er geen mislukte bij zaten. Super handig!

Hebben jullie wel eens wat bij Webprint besteld?

Liefs,
Mariska

9 opmerkingen:

 1. Superleuke foto's, ik heb er nog nooit besteld. Eigenlijk heb ik nog nooit foto's via internet besteld, ik wil het wel eens doen bij de HEMA. Handig dat er bij komt te staan welke foto's "afdrukwaardig" zijn en welke niet.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Webprint ken ik niet, maar ik gebruikte in België Elka en da's zowat hetzelfde principe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! :) Om foto's zo vast te hebben vind ik altijd veel leuker dan op de computer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke foto's! ik bestel nooit foto's via internet, ik print ze vaak altijd zelf uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig zeg. Ik ga even een kijkje nemen op de website :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende het nog helemaal niet, maar ziet er wel goed uit!

  x

  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen