zaterdag 17 augustus 2013

Go check it out; webshop Marington

Laatst kreeg ik een mailtje over de webshop Marington en er werd gevraagd of ik even een kijkje wou nemen. Dat heb ik gelijk gedaan en de leuke tassen vielen mij als eerste op! Veel moderne artikelen voor elke leeftijd. In dit artikel laat ik jullie kennismaken met deze leuke webshop. Klik verder voor wat meer info!

 
Om te beginnen is de website erg overzichtelijk en kun je alles goed vinden. Wat me als eerste opviel is dat je veel betaal mogelijkheden hebt. Ook kun je nu je bestelling gratis laten verzenden! Deze site is bedoelt voor verschillende categorieën qua mensen. Jong en oud kunnen hier terecht. Dat zie je goed aan het assortiment waar ik nu wat van ga laten zien.Hier boven zie je de collectie sieraden. Sommige zijn wat duurder als de andere maar dat geld bijna voor alle artikelen die Marington. Toch zitten er hele leuke armbandjes bij. Gave wikkelarmbanden of eentje met leuke kralen, ze hebben het!Aan mooie (dames)tassen hebben ze ook geen gebrek. Want wauw, hier zitten prachtige tussen. Verschillende mooie handtassen en ook leren tassen Persoonlijk zijn sommige voor mij net even te duur. Maar ik kan me voorstellen dat iemand anders ze zich wel kan veroorloven. Wat ik jullie heb laten zien is natuurlijk niet alles ze verkopen bijvoorbeeld ook muurstickers en hamamdoeken. Genoeg keuze dus!

Ik schrijf dit artikel natuurlijk niet voor niks, want ik mag jullie een kortingscode aanbieden! Iedereen kan de kortingscode zo vaak gebruiken als je wilt. Vul dan fD7JK36cS in tijdens je bestelling en je krijgt 10% korting! 

Kenden jullie deze webshop al?

Liefs,
Mariska

4 opmerkingen:

 1. Ik kende de webshop nog niet, maar ik ga meteen even een kijkje nemen :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke webshop, maar de prijzen zijn een beetje boven mijn budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De webshop is zelf niet echt mijn smaak, maar moet wel zeggen dat ze een ruim aanbod hebben! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende de webshop ook nog niet, maar het is ook niet echt mijn smaak, en het ziet er allemaal wel redelijk duur uit D:

  BeantwoordenVerwijderen