donderdag 26 september 2013

Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof

Telkens opzoek naar dé perfecte eyeliner. Het heeft een tijdje geduurd maar ik heb hem gevonden: en nog budget ook! Er komen nog reviews aan van andere eyeliners waar ik minder over te spreken ben, maar ik zou deze even lezen als ik jou was!

Hema, Miss Sporty, andere Essence eyeliners. Ik heb ze allemaal geprobeerd maar ze bevielen me nooit. De ene lieten binnen no time stempelafdrukken af op mijn oogleden en de andere bleef totaal niet zitten. Toen ik besloot eerst reviews te gaan lezen voordat ik weer een nieuwe eyeliner zou kopen en kwam ik uiteindelijk terecht bij deze eyeliner. De Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof.


Hierboven de swatches. Wauw, wat ben ik te spreken over deze eyeliner. Hartstikke goed gepigmenteerd, je hoeft maar een keer over het lijntje heen te gaan voor dat je een echte zwarte lijn hebt! Hij blijft mooi zitten, laat geen afdrukken achter en is prima waterproof! Wat mij betreft maakt de verpakking niet veel uit, het product zelf moet het werk doen. Maar het kwastje vind ik ook erg fijn! Sommige houden meer van spons applicators maar ik vind dit fijner werken. 
Binnenkort komt er een look online waarin ik deze eyeliner ook op heb, dus hou m'n blog in de gaten!

Je kunt deze eyeliner voor €2,49 kopen bij o.a. de Kruidvat of Trekpleister.

Heb jij deze eyeliner ook?

Liefs,
Mariska

6 opmerkingen:

 1. k vind een kwastje ook veel fijner. Ik heb nu die van Catrice en die vind ik persoonlijk ook erg fijn. Alhoewel ik die sponsdingen van catrice weer niks vind. Bedankt voor je super lieve reactie op mijn bericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is fijn hè? Ik heb hiervan de gewone versie en ik blijf 'm maar opnieuw kopen, blijft mijn allerfijnste eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie eyeliner! De eyeliners van Essence zijn sowieso fijn, ik ga deze zeker aanschaffen als mijn eyeliner op is. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vroeger was ik helemaal gek van eyeliners met een kwastje, toen ging hij bij Essence uit het assortiment en toen ben ik over gegaan op gel eyeliner. Nu kan ik niet meer omgaan met een kwastje xD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hier ook een review over geschreven! Hij is zo fijn.
  Ik volg je nu op bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen