maandag 28 oktober 2013

Essence Lash Mania Reloaded Mascara

Ik koop vaak nieuwe mascara's... Meestal die van Essence zodat ik geregeld kan afwisselen omdat ze zo lekker budget zijn. Maar ik moet bekennen dat je alleen maar Essence mascara's in mijn stash ziet liggen. Daarom laat ik jullie in dit artikel een van mijn favoriete mascara's van Essence zien.

De huls is best chique en mooi vind ik zelf. De Essence Lash Mania Reloaded is zilver gekleurd en heeft zwarte letters. De borstel heeft zes 'uitsteeksels' (soort stervormig) waarmee je de mascara kunt aanbrengen. Ik vind het zelf een heel fijn borsteltje want hij separeert mijn wimpers erg goed. Ook klontert hij nauwelijks.
Drie laagjes Lash Mania

Hierboven de mascara op mijn wimpers. Wauw, wat is deze mascara fijn. Niet normaal! Je kunt 'm mooi opbouwen en klontert niet. Dit is precies wat ik in een mascara zoek. Lekker zwart, goed separerend en een fijn volume. Een echte aanrader!
Wat ik wel apart vind is dat veel andere bloggers deze mascara niet fijn vinden en vaak niet aanraden. Mascara is altijd persoonlijk en voor mij heel fijn, maar bij een andere kant dit natuurlijk totaal anders uitpakken.

Je kunt de Essence Lash Mania Reloaded Mascara kopen bij o.a. de Kruidvat voor €2,89

Wat vind jij van deze mascara?

Liefs,
Mariska

17 opmerkingen:

 1. Klinkt als een fijne mascara. Ik heb nog geen mascara's van essence, moet ik ook maar eens proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze mascara ken ik niet. Hij is niet duur en klinkt best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kende ik nog niet, ik had hem ook niet gezien. Als ik hem weer zie neem ik hem zeker mee, ik vind de resultaat wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heb hem nog nooit gezien! het borsteltje ziet er wel heel cool uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooi resultaat! Ziet er goed uit! Ik heb een roze mascara van essence. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heel erg mooi uit! Leuke review :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik koop ook vaak mascara's van Essence, maar deze heb ik nog niet geprobeerd. Ziet er alvast een super product uit, misschien neem ik deze wel als ik nog eens een koop ^^

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Zelf hou ik van de catrice mascaras ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij staat je mooi! Ik heb zelf vroeger wel eens mascara's van Essence geprobeerd, maar bij mij waren ze dus helemaal niet zo mooi :-( Nu dus maar dure mascara's, haha

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mmm, ben benieuwd of die bij mij ook zo fijn zal zijn...
  Maar voor die prijs is hij zeker het proberen waard! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die is goed zeg! Ik heb nu ook een goede, hij heeft zoveel volume! Het is er eentje uit de I♥extreme lijn, die zijn echt goed. Ik koop ook eigenlijk altijd essence, of catrice, de rest vind ik veelste duur, haha.

  BeantwoordenVerwijderen