woensdag 16 oktober 2013

Steviahouse Part I

Producten die beloven dat ze 100% natuurlijk zijn, dat wil iedereen natuurlijk! Als de prijs dan ook prima is ben ik meestal tevreden. Ik kreeg de mogelijkheid om deze zeepjes te testen via SteviaHouse.nl en vandaag laat ik jullie de Aleppo zeep met jasmijn olie zien.

Najel Jasmin Jasmijn olie zeep met olijfolie

''Natuurlijke zeep uit Aleppo- Syrie; werkt verzachtend en rustgevend
Te gebruiken om gehele lichaam te wassen.''


De zeep wordt geleverd in een papieren wikkel. Daarop staat alle informatie en natuurlijk het belangrijkste: de ingrediënten. Je kunt hem natuurlijk op verschillende manieren/plekken gebruiken. Maar ik heb hem bij de wastafel gelegd zodat ik mijn handen er telkens mee kon wassen.

Ingredients: sodium olivate, sodium laurate, aqua, jasminum grandiflorum flower extract, sodium hydroxide, linalool, benzyl, benzoate, benzyl alcohol, limonene

Hierboven de ingredienten. Ik heb een beetje research gedaan naar alles. Het enigste wat me echt opviel was de benzylalcohol. De stof is een natuurlijk bestanddeel van verschillende etherische oliën. Maar omdat er benzylalcohol in deze zeep zit kun je deze zeep beter niet gebruiken als je een allergie voor parfums hebt. 
Ik gebruik de zeep nog steeds en hij is bijna op. Hij maakt mijn handen goed schoon en zacht. Een prima zeepje. De geur is wel iets waarvan je moet houden. Een natuurlijke klei-achtige geur. Ik kan geen argument vertellen waarom je nu perse een normale zeep moet gebruiken. Deze zeep is net zo goed en misschien zelfs wel beter als al die andere zepen waar ik weet niet hoeveel troep in zit.

De zeep kun je bestellen op SteviaHouse.nl. Een site met allemaal natuurlijke producten (denk aan eten, voedingssupplementen, zeepjes etc.). De site heeft een heel ruim assortiment waarin je zeker is een keer een kijkje moet nemen!

Je kunt dit zeepje hier bestellen voor €2,99

Heb jij ooit van Aleppo Zeep gehoord?

Liefs,
Mariska

6 opmerkingen:

 1. Ik heb er nog nooit van gehoord! Maar klinkt goed

  x Mounia
  Www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog nooit van gehoord. Ik houd alleen meer van vloeistoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is totaal nieuw voor mij, interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken dit helemaal niet, maar klinkt wel prima

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je dit kreeg opgestuurd! Klink goed de producten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi net gekeken leuke site met veel natuurproducten Veel mensen vergeten vaak dat de huid een groot orgaan is en allerlei stoffen kan opnemen dus ook de vervelende stoffen Gelukkig bedrijven als steviahouse die het anders aanpakken tbc maris

  BeantwoordenVerwijderen