vrijdag 6 december 2013

Garnier BB Cream

De hype is inmiddels al een beetje over gewaaid in blogger land. Maar ik heb nog geen eens een review geschreven over een BB Cream. Ik besloot een review te schrijven en daarin mijn mening met jullie te delen!

Ik kan jullie vertellen dat ik niet echt wist wat ik moest verwachten bij de BB Cream. Ik kocht eentje die binnen mijn budget lag en gewoon te koop was in de Kruidvat: de BB Cream van Garnier. De Miracle Skin Perfector is voor een lichte huid. Ik koop de laatste tijd steeds gezichtsmake-up die te donker is voor mijn huid dus ik ben benieuwd of deze wel ongeveer mijn kleur is!


Je kunt zonder problemen doseren, en er komt niet in een keer een hele boel uit. De verpakking is erg fijn, niet uber chique maar gewoon goed verzorgt! De BB Cream is best vloeibaar maar smeert daardoor wel goed uit op je gezicht.


Hierboven de BB Cream op mijn gezicht. Ik heb het verder niet af gepoederd o.i.d. alleen de crème. Ik snap niet wat Blogger met de foto heeft gedaan, maar mijn huid lijkt bijna perfect op de foto. Terwijl de oorspronkelijke foto niet zo is.
Op de eerste foto heb ik een aantal roodheden op mijn voorhoofd die nu niet meer te zien zijn (?).  Op de rechter foto zijn die aanzienlijk verbeterd en zie je ze nauwelijks meer. Een beetje concleaner doet wonderen.
Toch zoals ik al verwacht had is hij iets te donker, maar daar kan een poeder ook goed bij helpen.Al met al ben ik best tevreden met deze BB Cream. Een BB Cream belooft ook geen geweldige dekking dus mij hoor je niet klagen.

Je kunt deze BB Cream kopen voor €9,95 bij o.a. de Kruidvat!

Heb jij deze BB Cream al geprobeerd?

Liefs,
Mariska

7 opmerkingen:

 1. Dit is één van mijn favoriete bb creams. :) staat mooi op je huidje xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al helemaal weg van de BB cream van Garnier, dus deze zal ook vast fijn zijn! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super uit, mijn huid is zo licht dat alles te donker is, dus ik kan helaas niet meedoen met de bijna overgewaaide hype.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze heb ik ook in m'n bezit. Ik ben er erg enthousiast over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een fijne BB ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij ziet er erg mooi uit! Je straalt helemaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen