maandag 23 december 2013

Liebster Award

trueIk moet eerlijk bekennen dat ik al een aantal keer genomineerd ben voor de Liebster Award maar er nooit echt iets mee gedaan heb. Nadat ik genomineerd werd door Manon besloot ik om 'm dit keer wel in te vullen. Puur omdat ik merk dat jullie persoonlijke artikelen ook leuk vinden! Lees je mee? Zoals jullie vast al wel weten zijn er een aantal regeltjes aan verbonden. Hieronder alle even op een rijtje:
 • Noem degene die jou heeft genomineerd.
 • Beantwoord de 11 vragen van degene die jou genomineerd heeft.
 • Nomineer 9 bloggers met minder dan 200 volgers en breng ze ervan op de hoogte.
 • Stel 11 vragen aan de genomineerde.

Zoals ik al vertelde heeft Manon me genomineerd, dankjewel! Ze heeft 11 vragen bedacht die ik stuk voor stuk heb beantwoord: 


1. Hoe ben je gaan bloggen en waarom?
Ik had een meisje van mijn school als vriend op Facebook, en zag dat ze een blog begonnen was. Hierdoor raakte ik nieuwschierig. Na een tijdje haar blog gevolgd te hebben begon ik er zelf eentje! Zij begon op 6 november 2010 haar blog, dus ik zit nu ongeveer 3 jaar in het bloggerwereldje. Het verveeld nog steeds niet!

2. Wat vind je het leukste aan bloggen?
Alles! Misschien cliché omdat te zeggen maar zo is het wel. Het schrijven van de blogs is leuk, het fotograferen, de lieve reacties, de drang om steeds je blog ietsje mooier te maken en te verbeteren. I love it!

3. Hoe ben je bij je blognaam gekomen?
Ik was op zoek naar een naam toen ik in mijn nagellak stash zat te snuffelen. Essence had net een nieuwe colletje die met pop art te maken had. Zo kwam ik op ''Fingerart''.

4. Foundation of BB cream?
Foundation! Veel BB creams zijn mij te donker, en aangezien ik niet de behoefte heb om ze online te bestellen loop ik veel liever even de Kruidvat in. 


5. Wat is je favo makeup merk?
Essence denk ik. Alhoewel Catrice mij steeds meer verleid blijft Essence toch het budgetmerk met (meestal) goede kwaliteit producten. Vooral de nagellakjes zijn mijn favoriet.

6. Wat wil je later voor beroep doen/wat doe je nu voor beroep?
Aangezien ik nog geen 16 ben kan ik nog niet veel doen. In de vakantie doe ik meestal aan folders maar dat is qua school doordeweeks niet haalbaar. Ik weet totaal niet wat ik wil doen later want ik vind veel dingen leuk. Sowieso vind ik iets met sport, journalistiek of muziek heel gaaf!

7. Wat is je favo blush?
Toffe vraag! Ik draag niet heel vaak blushes, maar deze van ELF vind ik toch wel heel pretty!

8. Pizza of patatjes?
Ligt eraan waar ik op dat moment zin in heb.. Op dit moment gaan patatjes er wel in!

9. Hoelang heb je erop geoefend om een goede eyeliner te kunnen zetten?
Ik weet nog goed dat ik op VeraCamilla.nl een artikel las met tips voor beginners. (Ik heb geprobeerd om het artikel te zoeken maar kon 'm niet terug vinden, sorry!) Dat was in ieder geval de eerste keer dat ik in aanraking kwam met eyeliner. Ik kocht er een van Essence en heb heel lang geoefend. Misschien wel een jaar of 2 voordat ik vond dat het lijntje perfect was. Soms zie ik foto's terug waarop ik eyeliner draag, sommige foto's zijn echt verschrikkelijk! 

10. Gebruik je liever: kwasten of je handen?
Aangezien mijn kwasten stash niet groot is gebruik ik vaker m'n handen. Maar als je goede kwasten hebt is dat veel handiger! 

11. Wat vind je het mooiste aan je site?
Ik hou er niet zo van om op te scheppen, maar ik ben wel trots op mijn site. Soms lees ik hele oude artikelen terug van mijn eerste blog en dan denk ik: ''Oooh, wat is mijn schrijfstijl veranderd.''
Op zulke moment ben ik stiekem wel een beetje blij dat ik het nog steeds vol hou om te bloggen. Maar goed ik dwaal af, ik vind mijn header het mooiste denk ik!

Ik nomineer:
Mijn 11 vragen:
 • Wat is het belangrijkste dat je wilt overbrengen tijdens het typen van een artikel?
 • Wat vind jij een hele goede budgettopper qua beauty?
 • Nagellak of lippenstift?
 • Heb je naast bloggen nog andere hobby's?
 • Wie is je voorbeeld qua bloggen?
 • Waar haal je je inspiratie vandaan voor het bloggen?
 • Welke social media gebruik je voor je blog?
 • Welke feestdagen vind je het leukste en waarom?
 • Waar ben je niet goed in waarvan je liever had dat je er wel goed in was?
 • Geef je liever cadeaus of ontvang je ze liever?
 • Waar ben je het meest trots op in je leven?
Wat vind jij van deze award?

Liefs,
Mariska

4 opmerkingen: