zaterdag 21 december 2013

Lush: Stepping Stone

Mijn eerst Lush product, de fantastische lemony flutter, beviel zo goed dat ik naar meer snakte! Ik ging een tijdje geleden in Utrecht shoppen, en ben natuurlijk langs de Lush geweest. Ik heb veel dingen geprobeerd en geroken en de verkopers waren zo ontzettend lief! Ben je benieuwd was ik gekocht heb? Kijk dan verder!
Ingrediёnten

     Natuurlijke ingrediënten      Veilige synthetische ingrediënten
Komt van nature voor in etherische oliën.
Misschien ken je 'm al wel, de Stepping Stone. Het is een stuk waarvan je steeds kleine stukjes af kunt breken. Dit zegt Lush zelf over het product:
''Stepping Stone met puimsteenpoeder verwijdert dode huidcellen en verzorgt met jojoba- en citroenolie. De frisse geur van citroengras geeft je neus een flinke oppepper! Lycopodiumpoeder werkt deodoriserend.''
Zoals jullie weten heb ik de Lemony Flutter, die (vind ik) heerlijk ruikt. En daar heeft de Stepping Stone ook iets van weg. Een fijne geur van citroengras walmt uit de verpakking als je 'm opent! Verder maakt deze scrub je voeten lekker goed schoon. Nadat je deze scrub hebt gebruikt voelen je voetjes heerlijk zacht aan! Het blokje past precies in mijn hand, je krijgt 75 gram mee. Zover ik weet kun je ze niet groter of kleiner krijgen: je kunt dus maar uit één formaat kiezen. Wat mij betreft een dikke aanrader, hij is erg fijn!

Je kunt de Stepping Stone kopen voor €5,55 bij de Lush.

Kende jij deze Stepping Stone al?

Liefs,
Mariska

7 opmerkingen:

 1. Lekker voor zachte pootjes :D. Ook wel een aanrader voor mij aangezien ik naast het bloggen de hele dag op mijn benen sta in de winkel.

  Liefs,

  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me super! Ik heb je genomineerd voor de Liebster award! Neem een kijkje op m'n blog als je er meer over wilt lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijkt mij erg fijn! Ik dacht altijd dat ie duurder was. Mooi prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt erg goed! Ziet er ook leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen