dinsdag 14 januari 2014

Catrice Liquid Metal Eyeshadow

Ik heb nauwelijks oogschaduws in mijn stash. Eigenlijk omdat ze nooit lang bij me blijven zitten en ik niet bepaald een pro ben in het maken van ooglooks. Toen Catrice kwam met de Liquid Metal Eyeshadows keek Gold n' Roses me toch elke keer heel lief aan.. Nadat ik weer eens een ''ik wil geld uitgeven''-bui had belandde deze in mijn mandje!


Zoals ik al zei heeft de oogschaduw ook een leuke naam: 020 Gold n' Roses. Heel toepasselijk, want het roze sluit goed aan bij rozen. De oogschaduw bevat 3.0 gram, voor mij voorlopig even genoeg!


Ik ben in de winkel al spontaan verliefd geworden op deze beauty, het zachte roze gecombineerd met het lichte goud is zo mooi! Het patroon/effect wat in deze oogschaduw zit is ook niet te missen. Iedereen in bloggerland had het erover. 

''Ultra smooth powder eyeshadow for a spectacularliquid metal effect.''

De oogschaduw is inderdaad heel smooth, misschien iets te. Want nadat hij 1 keer gevallen was raakte hij los van de onderkant en lag hij in stukjes op mijn vloerbedekking. Gelukt kon ik hem nog ietsje redden, maar iets steviger had wel gemogen! Ik ben heel tevreden over het pigment, want oh my god wat is deze oogschaduw mooi. Naar een feestje gebruik ik deze oogschaduw graag, nu alleen nog een goede oogschaduwbasis en ik ben tevreden.

Je kunt deze oogschaduw kopen voor €3,99 bij o.a. de Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij al kennis gemaakt met de Liquid Metal Eyeshadows van Catrice?

Liefs,
Mariska

7 opmerkingen: