zondag 16 februari 2014

Tag: I have a dream

Ik ben deze week getagd door Kato voor deze I have a dream tag. Ik dagdroom heel erg vaak zonder dat ik het door heb dus daarom leek me deze tag leuk om in te vullen! Jullie konden hier ook al een beetje een dream-gerelateerd artikel lezen, waarin ik schreef over dromenvangers. Lees verder voor al mijn dromen!

1. Hoe ziet je droom vriend/man er uit? 
Best een moeilijke vraag vind ik zelf, want ik heb niet perse een type jongen waarop ik val. Maar ik vind het belangrijk dat diegene mensen behandeld met respect, het iemand is waarmee ik kan lachen (vooral een mooi innerlijk dus) en natuurlijk een mooi uiterlijk.

2. Hoe ziet je droom huis er uit? 
Ik doe vaak inspiratie op op bijvoorbeeld WeHeartIt en ik merk dat ik niet een perfect mooi huis hoef aan zee of iets dergelijks. Ik vind het vooral belangrijk dat het groot genoeg is om in te leven, er een fijne sfeer hangt en dat het er natuurlijk leuk uit ziet. Lees hier mijn post over inspiratie voor je slaapkamer.

I want to live here😍

3. Hoe ziet je droom gezin er uit?
Een lieve betrokken man waarmee ik 2 of 3 kinderen heb in een knus huisje. Ik denk dat ik sowieso wil blijven werken, maar natuurlijk ook vaak thuis wil zijn.

4. Wat is je droom baan? 
Vaak word mij gevraagd wat ik later wil ''worden''. Nu ik in 4 HAVO zit moet ik LOB punten halen, wat inhoud dat ik me moet orienteren op verschillende opleidingen. Ik ben wezen kijken bij Media, Informatie & Communicatie, maar ik vind Sport & Beweging of Hotel/Evenement- Mangager ook heel interessant. Gelukkig heb ik nog ruim de tijd om te kiezen. Ik wil natuurlijk wel een baan waarbij ik elke keer met plezier naar mijn werk toe ga, maakt me eigenlijk niet uit wat ik dan moet doen.


5. Wat is je droom vakantie?
Die is al geweest! Ik ben in de zomer van 2013 zonder ouders met een vriendin naar Mallorca geweest. Het was geweldig, een dikke aanrader.

6. Welk doel droom je te bereiken? 
Het klinkt misschien afgezaagt, maar ik zou heel graag een keer met dolfijnen willen duiken. Ik heb mijn duik brevet/diploma al, die ik gelijk toen ik 12 werd heb gehaald. Mijn vader en moeder duiken allebei en hebben ook al eens met dolfijnen gedoken. Ik heb veel verhalen gelezen over dolfijnen en het lijken me zulke mooie dieren!

7. Wat is je misverkiezing droom? (geen hongersnood, zuiverwater voor
iedereen,…)
Geen oorlog/geweld meer in deze wereld!

Tumblr | via Tumblr

8. Van wat (voorwerp) droom je om het te hebben? 
Ik heb niet perse iets wat ik écht moet hebben, maar dingen zoals een mooie zwarte vleugel, een iPhone etc. zijn altijd welkom!

Dit was de tag! Zoals ik al zei heeft Kato hem gemaakt, wees vrij om hem over te nemen!

Heb jij een droom die je heel graag wilt verwezenlijken?

Liefs,
Mariska

4 opmerkingen:

 1. Dit is echt een super leuke tag!
  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind je het goed als ik hem overneem? xx Evelijn - liveandlovepeople.weebly.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, sorry had niet gezien dat je had gezegd wees vrij om hem over te nemen... hahah sorry!

   Verwijderen