zaterdag 28 juni 2014

Cash4GirlsOver Cash4Girls hebben jullie waarschijnlijk al wel vaker wat gelezen. Ik heb nou al een tijdje een account bij dit programma en ik ben er erg te spreken over! Wil je ook af en toe wat extra geld verdienen, door een paar keer simpel mailtjes te lezen? Lees dan verder.
Ik heb al drie keer eerder over Cash4Girls geschreven. De eerste keer, toen ik het programma nog maar net kende. Daarna een kleine update, en nog een post waarover ik vertelde hoe de uitbetaling bij mij ging.
Nog steeds ben ik heel enthousiast over het programma. Ik heb al vaker uitbetaald gekregen en het is zeker te vertrouwen.
Hierboven een oude foto waarop je kunt zien dat je ook daadwerkelijk uitbetaald krijgt. Inmiddels heb ik me nou al een stuk of 3/4 keer laten uitbetalen, en binnenkort weer! 
Het is heel simpel, je maakt een account aan, en je kunt gelijk beginnen met klikken. Dit is een voorbeeld van een mailtje die je krijgt, je klikt op ''Klik hier om je vergoeding te ontvangen'' en zo verdien je geld. Het gaat niet zo snel dat je binnen een week als tien euro verdient, maar uiteindelijk spendeer je er zo weinig tijd aan als je af en toe klikt, dat het zeker loont!
Ik ben benieuwd of je meerdere programma's kent waarmee je geld kunt verdienen. Zo ja, zet het dan onder bij de reacties!

Heb je nog geen account op Cash4Girls? Meld je dan hier aan!


Liefs,
Mariska

3 opmerkingen:

  1. Wat grappig, ik kende het nog niet!
    Aangezien ik altijd blut ben moet ik me misschien ook maar eens aan gaan melden..
    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, klinkt echt wel makkelijk en interessant!

    BeantwoordenVerwijderen