dinsdag 3 juni 2014

OPI - Teal the Cows Come Home

Ik bezit maar drie OPI lakjes (wat ik heel jammer vind) maar degene die ik heb vind ik prachtig. Ik heb ze nog niet allemaal aan jullie laten zien en dat wil ik de komende week gaan doen. Ik begin met het eerste kleurtje wat ik gekocht heb: Teal the Cows Come Home. 

De potjes van OPI zijn altijd hetzelfde, simpel en praktisch. Het kwastje is van goede kwaliteit en mooi recht afgesneden. Ook het uiterlijk van het potje is prima, geen poes pas. Je kunt precies zien welke kleur je pakt. Er zit 15 ML in het potje, wat redelijk veel is! 


OPI komt altijd met mooie kleuren die goed dekken. Zo ook dit kleurtje. Teal the Cows Come Home is een prachtige blauwe kleur met een mooie metallic glans. OPI zelf noemt het een diep turquoise kleur, maar ik vind het zelf echt een blauwe lak. Omdat het een metallic lak is moet je wel oppassen dat je niet streperig lakt. Het kleurtje dekt nét niet in een laagje, maar twee laagjes is perfect. 


Wat OPI zo'n fijn merk maakt, is dat de nagellak lang blijft zitten. Ook dit lakje houdt het prima minimaal 3 á 5 dagen volhoud zonder chippen. Bij mijn nagels kan het er zo vijf dagen op blijven zitten. Dat is in vergelijking met de nagellakken van Essence heel lang. Dit ligt natuurlijk ook wel een beetje aan je eigen nagels. De ene nagel is sterker als de ander. OPI is wel het beste merk qua kwalliteit nagellak dat ik in mijn stash heb. Het enigste nadeel is eigenlijk de prijs...

Je kunt OPI kopen bij o.a. de MOOI drogisterij voor €14,25.

Welke ervaringen heb jij met de lakjes van OPI?

Liefs,
Mariska

2 opmerkingen: