About

About
Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen! Ik ben Mariska en ben de eigenares van Fingerart. Hiervoor heb ik al wat andere blogs gehad, alleen die hield ik nooit zo lang vol. Ook wou ik meer bloggen over nailart en nagellak. Daarom ben ik uiteindelijk Fingerart begonnen. Ik merk aan de statistieken dat ik steeds meer bezoekers en reacties krijg, super leuk. Als ik een mailtje krijg dat ik er een reactie bij heb dan kan dat mijn hele dag goed maken.
Mijn doel is om een eigen domeinnaam te kopen en Fingerart nog meer bekender maken dan het al is. Ik ben bereid er veel voor te doen!
Ik sport graag en doe dan ook aan voetbal! Dat doe ik samen met vriendinnen, en ik vind het na 2 jaar nog steeds heel leuk om te doen. Verder krijg ik ook pianoles en ben ik best muzikaal. Ik hou van dansen en zingen en doe dat ook graag in mijn vrije tijd.
Maar... Wat ik natuurlijk niet mag vergeten is mijn grote passie; bloggen. Ik vind het heerlijk om na een drukke schooldag foto's te maken van mooie producten en om mijn mening daarover met jullie te delen. Natuurlijk bezoek ik ook jullie blogs en ben elke dag aan het rondsnuffelen op Bloglovin'.
Wat nailart betreft: daar ben ik nátuurlijk ook helemaal gek op haha! Sinds groep 8 ben ik begonnen met het lakken van mijn nagels en in een paar maanden had ik meer als 100 potjes. Zo snel gaat het nu niet meer, maar ik ben altijd in voor nieuwe nagellak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten