donderdag 3 mei 2012

Catrice #210 Just Married

Een perfecte roze nagellak heb ik nog niet gevonden, maar deze komt aardig in de buurt. Just Married van Catrice is een licht roze nagellak. Een kleine shimmer kun je er in vinden maar is niet zo heel erg aanwezig.
Deze nagellak is perfect voor mensen die niet zo erg van knal kleurtjes houden. Lees verder voor de swatches!De dekking van dit lakje is redelijk goed, zelf heb ik ongeveer 3 laagjes nodig. Maar omdat ik van die witte vlekjes op mijn nagels heb willen die nog wel eens doorschijnen... ( herkenbaar, en ben jij ervan af gekomen? mail me, want ik erger me er dood aan!) Anderen hebben waarschijnlijk 2 laagjes nodig.
Dit lakje is perfect voor op een bruiloft, daarom denk ik ook de naam. Catrice is wat mij betreft erg geslaagd. Deze nagellak is een echte favoriet!
Hier de swatches:
3 laagjes Just Married, met basecoat zonder topcoat.
3 laagjes Just Married, met basecoat, zonder topcoat.

Zoals je kunt zien is Just Married een prachtige licht roze kleur. De shimmer is op de foto's alleen niet goed te zien, dat is jammer! De meesten kennen Catrice natuurlijk al wel, en kennen ook het kwastje, de dekking enzovoort. Het kwastje vind ik persoonlijk erg fijn, en het lakje dekt bij andere mensen denk ik beter.
Hierdoor vind ik het lakje niet slechter, het is een lichte kleur en daarom ook wel te verwachten.
Al met al een erg mooi lakje! Catrice is in veel winkels te koop, voornamelijk bij de Kruidvat en de Trekpleister. Dit lakje is te koop voor €2,49.

Is dit het perfecte lakje voor een bruiloft?

Liefs,
Mariska

1 opmerking:

  1. Wauw, wat een schattige nagellak! Hele lieve en zachte subtiele kleur om te zien. :) Ja, dit is het perfecte lakje voor een bruiloft! Het trekt niet de aandacht, maar ziet er verzorgd uit.

    BeantwoordenVerwijderen