zaterdag 5 mei 2012

Shoplog #1

Toen ik gistermiddag na het voetballen naar huis fietste, bedacht ik me dat ik nog een basecoat nodig had. Die kon ik nog wel eventjes snel bij de Action halen. Alleen bij de Kruidvat liep nog steeds de 1+1 actie voor alle nagellak artikelen. Dus waarom zou ik niet naar de Kruidvat gaan?


Toen ik daar uiteindelijk was koos ik voor een Base en Topcoat van Kruidvat (eigen merk) en 2 Essence lakjes. Maar omdat ik alleen korting kreeg op 4 producten heb ik er nog een Essence lakje bij uitgezocht.

Aankoopjes:

  Essence #72 - Time For Romance / Essence #04 - Space Queen / Essence #38 - Choose Me! / Kruidvat Base & Top coatHet feit dat ik nu 1 lakje in mijn bezit heb, dat goed is voor 2, vind ik wel handig! Dan kan ik ook nooit de verkeerde pakken ;D . Ik ben benieuwd wat deze Base & Top coat voor mij in petto heeft!
Het blauw-groene lakje en de roze glitter van Essence heb ik al een keertje eerder gehad. Deze bevielen me heel goed. Allebei waren ze bijna uitgedroogd dus had ik een goede reden om ze nog een keer te kopen.
Swatches van deze lakjes zijn in aantocht!
{Willen jullie een review zien van de Base & Topcoat?}

Liefs,
Mariska

2 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen heb je gedaan!
  De lakjes zien er goed uit :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke lakjes! :) Ik heb time for romance ook, echt een super mooi kleurtje! ik ben zeker fan :)

  Liefs,
  Sanne

  BeantwoordenVerwijderen