zaterdag 8 september 2012

Received #4

Vanmiddag toen ik door het raam zag dat de postbode eraan kwam holde ik naar de voordeur. - Arrggg, m'n moeder was eerder.- Never mind, er zat wel een heeel leuk pakketje bij! Het pakketje was van Fenna, ken je haar nog? Zij is degene die mijn header heeft gemaakt. En laatst zette zij een winactie online en die had ik samen met een ander meisje gewonnen! Kijk je mee naar de foto's?Ik kreeg een setje armbanden en een set oorbellen! Erg gaaf! De armbanden kan ik zonder moeite om mijn polsen schuiven. Ook vind ik de details zoals het rode erg leuk! Ik weet niet of het zo hoort dat je de schelp achtige kleur al ziet maar het geeft een tof vintage effect!
Ook de oorbellen zijn erg leuk. Een leuk bloemetjes patroon versierd nu mijn gezicht! De oorbellen zijn wat zwaar maar daar heb ik helemaal geen last van. Al met al een super cadeautje dus!

Nou zul je misschien wel denken, meeaan wat wint zij veel! En ja, ik heb de laatste tijd veel geluk gehad maar ik doe bijna aan alles wel mee en hoop dat ik win. Je hoeft er bijna niks voor te doen!! Het is een leuke manier om iets te schrijven op je blog, nieuwe producten te krijgen zonder dat je ervoor betaald en het gaat meestal altijd om een leuke reden!

Heb jij al eens wat gewonnen? Zo ja, wat?


Liefs,
Mariska

4 opmerkingen: