maandag 10 september 2012

Tip: MiniInTheBox.com


Je kent het probleem vast wel, je hebt een nieuwe smartphone gekocht en je wil er graag een hoesje bij kopen. Het enigste wat mij altijd tegenhoudt zijn de belachelijk dure prijzen. Maar daar heb ik wat op gevonden!

Zoals je wel kunt zien heb ik een Ipod. Aan dit kleine hoopje elektronica bent ik totaal verslaafd. Ik lees m'n mail erop, kijk naar welk lokaal ik moet, hij laat me zien welke boeken ik nodig heb voor de volgende dag en ga zo maar door. En deze wil je natuurlijk graag beschermen toch? Nu, als je in de winkel kijkt neem bijv. de media markt, kost een goed siliconen of hard hoesje al gauw €17! Sorry hoor maar daarvoor doe ik het wel zonder. Via een vriendin kwam ik op deze site terecht. MiniInTheBox.com Hier kun je allerlei telefoon accesoires kopen. Van Samsung tot HTC, ze hebben alles!
Ik bestelde dit hoesje voor mijn Ipod.


 beschermende Star-Spangled Banner patroon hoesje voor iPod touch 4 
En dit is 'm!

 Allereerst, ik heb dit hoesje voor €1,57 besteld! Kijk, daar word ik blij van. Het kwam aan in een klein doosje, boven op het hoesje zelf (wat trouwens ook nog een keer een in plastic zakje zat) lagen twee luchtkussens. En daarmee bedoel ik, een plastic zakje met lucht erin. Het hoesje was totaal niet beschadigd en hardstikke goed verpakt. En nou denk je: hoeveel kost het verzenden dan? Nou nog geeneens 2 euro! Het pakketje komt helemaal uit Hong Kong, en ik weet niet hoe ze het doen maar dat maakt me eigenlijk ook niks uit. Het enigste mini minpuntje is dat het verzenden erg lang duurt. Ongeveer 10 dagen, maar daar kan in op wachten! Kijk verder voor nog meer foto's.Het hoesje past perfect en hij is ook zoals ik verwacht had. In totaal was ik iets van 3 euro kwijt?! Een hele grote aanrader dus!

Kende jij deze site al?

Liefs,
Mariska

2 opmerkingen: