donderdag 8 november 2012

Stempelset Action

Al een tijd was ik op zoek naar een stempel set. Eentje met alle letters en cijfers. Ik had 'm al gespot op het internet maar deze was toch iets duurder dan ik zelf wilde. Toen ik bij de Action dit setje met leuke figuurtjes spotte voor €0,99 ging 'ie met me mee! Ik zit er aan te denken om de grotere ook nog te kopen, maar daar wacht ik nog even mee.
Als je het doosje openmaakt haal je er 4 stempels uit. Van die mooie houten! Er zit een speciale stift bij waarmee je de stempels in moet 'smeren' om te kunnen stempelen. Zoals je kunt zien is de zilveren kan van de stift het beste gepigmenteerd. Maar je kunt natuurlijk ook de stempels stempelen met een stempel kussen.


Hierboven kun je zien dat dat ook goed werkt! En dat voor een prijs van €0,99! Zeker een aanrader dus! Ze hebben de stempels ook nog in andere patroontjes zoals kerstmannen. Je kunt ze vinden bij de Action tussen de kerst spulletjes!

Gebruik jij stempels, of heb je een hele set?

Liefs,
Mariska

5 opmerkingen:

  1. He, deze had ik ook gekocht! :) En ook nog degene met de engeltjes... Vond het wel jammer dat ze alleen kerst stempels hadden, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, die heb ik ook! Ik heb 2 setjes. Deze en een echte kerstset. Leuk he!?

    BeantwoordenVerwijderen