zaterdag 10 november 2012

Kruidvat Oog Make-up Remover

Nadat mijn Oog Make-up Remover van de Etos op was, had ik een vervanger nodig. En omdat ik graag weer eens wat nieuws wou, koos ik voor die van de Kruidvat. Kijk mee naar voor de review!

Deze make-up remover is geschikt voor alle huidtypen en bevat Aloë Vera en Pro-Vitamine B5.

'' Kruidvat Oog Make-up Lotion verwijdert oogmake-up op milde wijze en geeft een heerlijk fris gevoel zonder de tere huid rondom de ogen uit te drogen. Voor een optimale verzorging van de huid rondom de ogen combineer de deze reinigingslotion met Kruidvat oogcrème. ''

'' Gebruiksaanwijzing: De lotion aanbrengen op een wattenschijfje of tissue en voorzichtig over de oogleden wrijven. ''

Ingrediënten: Aqua, Aloe Brabadensis Leaf Juice, Glycerin, Sorbitol, Panthenol, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Biosaccharide Gum-1, Tocoherol, Lauryl Glucoside, Allantion, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid.

Zoals je kunt zien heeft de make-up remover een fijn doserings systeem. Je kunt zelf bepalen hoeveel je op je wattenschijfje wilt hebben en er komt niet in 1 keer een hele golf remover uit.

Met een beetje remover (links) op je wattenschijfje wrijf je even over je ogen en dan krijg je je make-up er gemakkelijk af (rechts)! 

Links zie je hoe mijn oog eruit ziet voor het reinigen van mijn oog en rechts zie je hoe mijn oog uit ziet na het reinigen.Wat mij betreft is dit een budget topper! Je kunt je make-up er gemakkelijk mee afhalen. Waterproof make-up gaat ook easy, alleen heb je er iets meer geduld voor nodig. Voor €1,89 krijg je 150ml waar je lang mee kunt doen! Wat ik ook fijn vind is dat deze remover totaal niet olieachtig is. Juist heel fris! Zo voelt mijn huid weer schoon aan.

Mijn eindoordeel is dus positief. Ik kan deze oog make-up remover iedereen aanraden!

Welke oog make-up remover gebruik jij?

Liefs,
Mariska

1 opmerking:

  1. Ik gebruik nu eentje van de Action maar als die op is ga ik deze proberen. Ik hou niet van oog make-up remover op olie basis, ik het niet zo fijn.

    BeantwoordenVerwijderen