zondag 10 februari 2013

ELF producten


Een tijdje geleden won ik een beauty pakket van ELF. Ik mocht zelf de kleuren uitkiezen en kreeg alles netjes opgestuurd. Ik zou zelf niet zo snel iets bestellen bij ELF, puur alleen omdat de verzendkosten erg duur zijn. Wat ik erg jammer vind. Daarom is het leuk om toch wat spulletjes van deze webshop uit te proberen. Kijk mee naar deze mooie producten!












Ik koos voor dit mooie nagellakje, in de kleur Teal Blue (#1577). Dekt prima in 2 laagjes en lakt fijn! 


Qua oogschaduw pak ik nooit echt groot uit. Meestal alleen een rustige kleur. Daarom koos ik ook bij deze voor een licht bruin kleurtje met een mooie shimmer.



Ook met blushes doe ik het altijd rustig aan. Mijn favoriete kleuren bij blush zijn nog steeds de peachy kleurige, en dat is ook precies de kleur die ik hier gekozen heb. Een mooie subtiele blush die je prima de hele dag door kunt dragen!


Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo'n hele erge queen ben in dit soort highligthers enzo. Ik gebruik dit palette dan ook bijna nooit. Maar wie weet komt hij nog eens van pas!

















Het zelfde verhaal met dit product. 's Morgens heb ik niet al te veel tijd, en zelf vind ik het verschil ook niet groot als ik dit product nou wel of niet gebruik. Deze ligt dus nog wel een tijdje in mijn kast..


Dan deze mooie lip tint. Zoals je kunt zien bevat hij SPF 8, wat natuurlijk altijd handig is. Het is een mooi roze kleurtje. De textuur is lekker romig en ik ben over dit product ook erg tevreden!


Deze powder is jammer genoeg te donker voor mij. Dus ik kan hem alleen gebruiken in de zomer of daarna. Maar daarom is hij nog wel fijn. Ik vind het zelf een beetje een kleine verpakking maar dat kan natuurlijk ook in z'n voordeel werken.

En als laatste deze lipgloss. Eigenlijk een lipstick gourmand (?), maar ik vind het gewoon een lipgloss. Deze ruikt heel mintig en tintelt ook een beetje. Dit is een beetje de zelfde kleur als de lipstick, een hele mooie!

Ik ben erg tevreden over deze budgetproducten van ELF. Ze zijn allemaal heel fijn in gebruik. Ik zou graag nog meer producten van ELF willen. Dus ik ga nog even kijken of ik een keertje de verzendkosten kan delen met een vriendin.
Ik raad het daarom ook iedereen aan om iets te bestellen bij ELF. Ik vond het erg leuk om wat producten van dit bekende merk te mogen ontvangen.

Hebben jullie al ervaring met het fijne budget merk?

Liefs,
Mariska

11 opmerkingen:

  1. Oooh wat gaaf! Ben vooral benieuwd naar de blushes en de nagelak! Wat een gave kleur is dat!! :0
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik houd echt van dat roze papier haha
    verder heel leuk blogje
    xo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie producten, al een tijdje geleden van ELF producten ontvangen en op de wenkbrauw patronen na zijn het top producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk :D Vooral de nagellak kleur ziet er tof uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je het gewonnen had. Haha, ik zou de highlighters dan echt vaak gebruiken. Kan niet meer zonder :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb al twee keer daar besteld en alle twee keer was ik heel erg tevreden. Ik ben van plan om binnenkort ook weer te gaan bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk dat je gewonnen had, en leuke items heb je gekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha nu wil ik weer bij ELF bestellen ;) xx

    BeantwoordenVerwijderen