vrijdag 19 april 2013

Winactie Groupon!



Vandaag mag ik aan 1 van jullie iets heel leuks weggeven, namelijk een waardebon van €20 die je kunt besteden Groupon. Velen van jullie kennen Groupon waarschijnlijk al wel. Het is een site waarbij je met korting een uitje kunt boeken bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld een Hammam dag arrangement voor €25 in plaats van €45. Zulke kortingen en meer vind je op Groupon! 

''Iedereen die in zijn stad aanbiedingen zoekt kan met kadobonnen, kortingsbonnen of een Groupon Deal genieten van een koopje. In vele steden biedt Groupon de mogelijkheid om volop te genieten van vele verschillende activiteiten tegen een fractie van de kosten. Of je eenaanbieding zoekt in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag, Groupon maakt het mogelijk dat je ook in Groningen, Haarlem of Utrecht tegen hoge kortingen kan genieten van een driegangenmenu in een sfeervolle restaurant. Maar er zijn niet alleen restaurant deals ofkortingsbonnen om het beste uit jouw stad te halen. Ook maken de Groupon-deals voor een kortingsbon het jou mogelijk om in je vrije tijd een dag te genieten van een beauty Spa met de beauty arrangementen, ontspannen in een Wellness resort of tot rust te komen met een heerlijke rugmassage deal zonder je zorgen te maken over je bankrekening. Groupon maakt het iedereen van Maastricht tot Alkmaar mogelijk om het maximale te halen uit shopping, online shopping, beauty aanbiedingen, wellness, evenementen, tickets, diensten, verre reizen en vrije tijd.''

Klik je stad aan, zoek een deal en boeken maar. That's easy. Kortingen die oplopen tot 70% en meer, dat is altijd mooi meegenomen. Zelf lijkt het me leuk om naar een kuuroord te gaan of een fijne wellness behandeling!
Klinkt goed toch? 

Wat moet je doen om kans te maken?
- Volg Fingerart via Bloglovin'

Wat mag je doen om extra kans te maken?
- Volg mij via Twitter (+1)
- Volg mij via Instagram (+1)
- Tweet deze zin, of iets in die richting: ''Wil jij ook kans maken op een waardebon van €20? Kijk dan op www.fingerart.blogpspot.nl @fingerart_'' (+1)


Hopelijk hebben jullie wat aan deze winactie, hij stopt op 1 juni. De winnares mail ik persoonlijk.

Liefs,
Mariska

8 opmerkingen:

  1. Leuk ! Ik doe zelf niet mee. Ik wens veder iedereen super veel succes!

    Liefs, Natiza

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik doe mee! :)
    Ik heb gedaan wat verplicht js.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He, die heb ik nu ook lopen. Haha dan doe ik bij jou mee ;) Ik volg je

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Zo'n wellness lijkt me ook wel wat dus ik doe mee! Ik volg je!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Ik heb toevallig ook zo'n winactie lopen! ;)

    Ik doe mee! Lijkt me best leuk om zelf zoiets te winnen namelijk. Ik volg je via Bloglovin, Twitter en Instagram!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wat leuk! Ik doe graag mee dus ik volg je via Bloglovin. Superfijn dat je me helpt met mijn onderzoek. De tweede lijst ontvang je in een mailtje op het emailadres dat je in de eerste lijst invult. Succes en enorm bedankt! :) Liefs, Rowan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. "Hopelijk hebben jullie wat aan deze winactie"?? Dit is een hartstikke fijne prijs zou ik zo zeggen. Ik zie regelmatig hele leuke Grouponaanbiedingen voorbijkomen.

    sepia@home.nl

    BeantwoordenVerwijderen