maandag 10 juni 2013

Lush Lemony Flutter

Lemony Flutter. Iedereen kent het, en als je het niet kent; nu in ieder geval wel. Bijna alle beauty bloggers zweren bij dit middeltje. En ook al staan er al vele reviews van dit product online, ik wil jullie toch even mijn mening laten lezen!
 Het potje is klein, kleiner als verwacht. Ik lees het heel vaak, maar op de foto's ziet ie er veel groter uit. En dat voor €10,65.. Is het 't waard?
Ingrediënten


Met het kleine beetje hieronder heb ik mijn nagels van de rechter hand helemaal mee kunnen insmeren. Eigenlijk kun je nog wel minder gebruiken zelfs. De crème is lekker vettig en de substantie is zo fijn! En de geur, hmmm! Een heerlijke citroen geur. Je moet er wel van houden hoor, maar ik ben een ekte citroen lover en vind het heerlijk!
Als ik 's avonds mijn nagelriemen heb ingesmeerd, zijn ze 's morgens verzorgd en na een weekje of 2 zie ik echt verschil! Veel minder velletjes en mijn nagelriemen zijn soepeler.Ik ben zo blij met deze flutter! Ik heb alle 1065 centjes er voor over. Zeker een aanrader. Maarr, dat hadden jullie zeker al verwacht haha.

Lush Lemony Flutter is verkrijgbaar bij Lush voor €10,65

Hebben jullie deze ook? Zo ja, wat vind jij er van?

Liefs,
Mariska

4 opmerkingen:

 1. Ja hij is echt heerlijk, ik heb hem ook sinds kort :) Ruikt ook zo lekker fris haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favoriete nagelriem creme! Ik vind hem alleen niet zo heel lekker ruiken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook! Echt superfijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het toch wel veel geld, maar ben ook zeer benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen