vrijdag 14 juni 2013

Review NYC Lipsticks

Lipsticks. Je houdt er van of niet, persoonlijk kies ik liever voor rustige kleuren, maar af en toe is het leuk om los te gaan met rood en fel roze! Vandaag laat ik jullie 4 mooie lipsticks van NYC zien, oftewel New York Color. Ik heb tot nu toe alleen nog maar nagellakjes van dit merk geprobeerd, dus dit is voor mij ook best nieuw. Ik ben benieuwd, jullie ook?


De lipsticks zijn zo mooi om te fotograferen, ik heb heel wat foto's geschoten dus bereid je voor. Ik heb 4 kleuren: rood, roze, licht roze en een bruin achtige tint.


v.l.n.r.: Red Rapture #432, Air Kiss #404, Peach Fizz #433 en Candy Rush #438

De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en in de laatste 2 zitten subtiele glitters met een metallic glans. Zelf vind ik deze het minst mooi, jullie? De verpakking vind ik erg mooi, alleen een beetje goed koop ogend. Zoals ik al zei kun je het goed fotograferen. Dit komt met name door de mooie details op de dop en op de huls.Inmiddels hebben jullie nu wel genoeg foto's gezien denk ik zo. Op naar de swatches van deze pretty lipsticks! Bij de onderste foto ben ik maar één keer over mijn hand gegaan. 


Bovenste rij: Red Rapture #432, en Air Kiss #404 
Onderste rij: Peach Fizz #433 en Candy Rush #438

En natuurlijk een foto van de lipstick op mijn lippen. Op de grootste foto zie je Air Kiss op mijn lippen, de eerste rij links naakte lippen en daarnaast Red Rapture. Die rij daaronder draag ik links Peach Fiss en rechts Candy Rush.

Mijn voorkeur gaat echt uit naar Air Kiss, vandaar ook die als grote foto. Deze kleur is echt heel mooi. De rode kleur lijkt in de huls donkerder, maar ook deze is prachtig! Van de andere kleuren vind ik Candy Rush het mooiste.
Ik hou er van als lipsticks gewoon een mooi glans hebben en niet te veel poespas. Deze vallen dus ook heel erg in de smaak, als ik in de winkel ben zou ik deze zeker kopen. De andere twee vind ik niet zo heel speciaal.

Wat vinden jullie van deze lipsticks?

Liefs,
Mariska

9 opmerkingen: