zondag 16 juni 2013

Inspired Nail Art #6

Een tijdje geleden plaatste Serena een heel inspirerend artikel op haar blog. Ik ben diezelfde avond nog aan de slag gegaan en heb de nailart na gemaakt. Na wat struggles is het uiteindelijk gelukt! Lees verder voor het resultaat.

De bedoeling was een beetje hetzelfde als watermarble: laat een druppel nagellak vallen in een kommetje met water, spuit er een beetje haarspray over heen en duw je nagel in het patroon.
Na dat geprobeerd te hebben was het resultaat bagger. De druppels zonken naar de bodem of er gebeurde helemaal niks. De haarspray die ik gebruikte had niet hetzelfde effect als bij Serena. Toen heb ik wat gesnuffeld in de badkamer en andere sprays uitgeprobeerd. Uiteindelijk had ik iets gevonden: parfum! Ik zag gelijk resultaat na het spuiten en het ging stukken sneller. Zo was ik binnen mum van tijd klaar.
Omdat het de eerste keer niet gelukt was had ik het plakband al van mijn nagels afgehaald. Vandaar mijn vieze vingers. Ergens ziet het er nog wel creatief uit ;-)


 
Na het schoonmaken met nagellak remover zag het er een stuk beter uit! Wat een tof effect geeft dit, wow. Zoals je kunt zien heb ik andere kleuren gebruikt als Serena, maar dat maakt het er niet slechter op. De volgende keer kies ik voor meer neon kleuren, dat maakt het lekker zomers. Ik vind het een heel leuk effect geven en ga het zeker vaker doen.

Wat vinden jullie van deze nailart?

Liefs,
Mariska

9 opmerkingen:

 1. Wauw!
  Op de eerste foto's ziet het er best scary uit haha, maar die laatste foto's zijn echt heel gaaf. Heel creatief, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat geeft dat een leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW dit ziet er zoo cool uit!!!! Ik vind ze zelfs mooier dan de originele!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super tof! Door de rode lak is het inderdaad een beetje 'scary', haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het echt een gaaf en mooi effect geven! maar wat een gedoe zeg haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het resultaat mooi! Maar ik zou er zelf echt geen geduld voor hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen