dinsdag 4 juni 2013

Stapelreview Miss Sporty

Nadat ik hoorde dat ik deze drie nagellakjes had gewonnen was ik helemaal blij! Vooral omdat ik heel erg benieuwd was naar het merk Miss Sporty. Al zo vaak gezien in de winkel, maar nog nooit iets gekocht. Benieuwd wat ik vind van deze lakjes?

Ik mocht nummer 420, 535 en 530 ontvangen!
De kwastjes zijn rond afgesneden en lakken fijn, al is het soms wel even lastig. Ik kan me voorstellen dat mensen met smalle nagels toch liever een kleiner kwastje hebben. Zelf heb ik dat eigenlijk ook, dan kun je nóg preciezer lakken.
 #530
 #420
#535

De lakjes dekken allemaal in twee laagjes, plus puntje! Nummer 530 is een mooie chocola bruine kleur, 420 is een grijs kleurtje met inieminie glittertjes. En mijn favoriet 535 is een prachtig roze kleurtje. Ik ben zeer enthousiast over deze kleurtje, maar blijven ze ook echt 10 dagen zitten zoals ze beloven..?

Nee, helaas niet. Maar dat was ook wel te verwachten. Toch raad ik je deze lakjes aan, want ze lakken fijn en dekken goed. Zelf haal ik mijn nagellak er altijd snel af dus het longlasting gedeelte maakt mij niet zo heel veel uit, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Heb jij al kennis gemaakt met deze lakjes?

Liefs,
Mariska

6 opmerkingen: