donderdag 20 juni 2013

Velvet What The Flock? #1

Zoals belooft zal ik jullie één voor één de velvet van What The Flock? laten zien. Vandaag kunnen jullie de neon groene bekijken en leg ik gelijk uit hoe het precies werkt en wat ik er van vind!


Hieronder zie je hoe ik omging met de velvet, het is misschien handig om te weten dat dit ook mijn eerste keer was met het gebruiken van velvet. Nog nooit eerder geprobeerd dus!

Begin als eerst gewoon met een basecoat!
Voor een beter resultaat heb ik een witte laag nagellak aangebracht, maar dat is puur omdat de groene kleur niet dekt. Als je zelf een beter groen lakje hebt hoef je dit natuurlijk niet te doen.
Lak je nagels groen! Het liefst precies dezelfde kleur als de velvet zelf.
Wat ik heb gebruik is het kwastje, de speciale topcoat en de groene velvet. Later heb ik er nog een pincet bij gepakt.
Lak je nagel per stuk, dus niet eerst alle nagels de topcoat en dan pas de velvet. Begin bij één nagel, lak die met de topcoat en strooi de velvet erover heen als de topcoat nog nat is. Met een pincet gaat het 't makkelijkste, zo kun je de velvet goed doseren.Uiteindelijk ziet het er zo uit! Wanneer je de velvet op je nagels hebt gestrooit duw je met je vinger de velvet op je nagel en haal je met een kwastje het overige weg.
Je nagels voelen heerlijk fluffy en zacht aan en het knalt als een malle. De velvet die je hier boven in het bakje ziet kun je gewoon weer terug gooien in het potje.

Wat ik wel heel jammer vind is dat de velvet niet lang mooi blijft. Al snel word het vies en dan is het gelijk een stuk minder mooi. Na een dagje raad ik aan om het er weer af te halen.
Toch ben ik enthousiast, want ik liep de hele dag met het idee van teddybeer nageltjes rond. Het maakte me vrolijk en ik kreeg veel complimentjes.

Deze velvet kun je in verschillende kleuren kopen op WhatTheFlock.nl

Heb jij wel eens velvet gebruikt op je nagels?

Liefs,
Mariska

9 opmerkingen: