dinsdag 18 juni 2013

Inspiratie Bikini'sNu de zomer ein-de-lijk begint te komen en het alweer lekker warm begint te worden ben ik toch eens gaan kijken naar een aantal leuke bikini's. Soms is het moeilijk om een leuke te vinden, maar online kun je zo veel bekijken. De bikini's van Esprit spraken mij heel erg aan en die ga ik jullie vandaag laten zien!
gewatteerde bandeau-bh (white)

 29,95

gewatteerde bandeau-beha (red)

 29,95 

gewatteerde bandeau-beha (black)

 29,95

gewatteerde bandeaubikini (yellow)

 29,95
Zelf vind ik de bandeau modellen heel mooi, daarom heb ik deze foto's ook uitgekozen. Je kunt bij Esprit kiezen uit veel verschillende kleuren en modellen. Zo is er ook gedacht aan push-up bikini's en versies voor grotere cupmaten!
Eigenlijk heb ik al een bikini, toen ik laatst in de stad liep zag ik een leuke bij de New Yorker hangen, maar ik heb ook hele toffe online gezien. Stiekem zou ik de tweede bikini die je hierboven ziet toch wel willen hebben hihi. Hieronder zie je nog wat andere bikini's die me aanspreken! 


gewatteerde push-up-bh (pop pink)

 29,95

gewatteerde triangel-bh (blue)

 27,95

gewatteerde push-up-beha (dark grey)

 34,95
Ik weet niet of er veel mensen zijn van mijn leeftijd die in badpakken rondlopen, maar zelf doe ik dat in ieder geval niet. Daar ben ik best wel benieuwd naar, zijn er veel mensen die eerder voor een badpak kiezen in plaats van een bikini? 
Ik vind het altijd leuk om in felle kleuren rond te lopen, vandaar dat ik ook deze kleurtjes heb uitgekozen. De zomervakantie is voor mij bijna in zicht, ik moet nog even 1 weekje doorbijten en dan kan ik genieten van het (hopelijk) mooie weer. Nu ik deze bikini's gezien heb heb ik weer helemaal zin om te zwemmen, haha! Wat ook nog eens leuk is, is dat de verzendingskosten bij Esprit maar €0.95 zijn. Dat viel me echt heel erg mee!
Hebben jullie al een bikini of badpak?

Liefs,
Mariska

4 opmerkingen:

  1. Leuke bikini's, de geel met wit vind ik het leukst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk model met dat rondje middenin! Ik vind de rode het mooist (lievelingskleur haha). xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de zwarte wel mooi, een beetje naturel. Zo'n eentje heb ik nog wel nodig! ^^^ xx

    BeantwoordenVerwijderen