woensdag 21 augustus 2013

New In: Shoes.

Als je me volgt op Twitter weet je het: ik heb EINDELIJK mijn nieuwe schatjes weten te bemachtigen. Ik ben er zo blij mee dat ik er graag een aparte post over wou schrijven. Kijk mee naar een beetje shoeporn!Ik wilde deze schoenen al heeel lang. Te lang eigenlijk. Ik had ze al heel vaak gezien en elke keer als ik in een winkel was keek ik toch even of ze de bordeaux rode versie hadden. Vaak hadden ze die wel, maar niet in mijn maat. Toen ik uiteindelijk een dagje in Utrecht was kwam ik ze tegen. Mijn dag kon niet meer stuk en sindsdien heb ik er meer naar gekeken dan ze gedragen te hebben!


Ze zitten heel fijn, iets wat ik niet verwacht had. Het is zeker geen straf om in deze schoenen te lopen. Wel geeft het suede iets af aan de binnenkant van de schoen. De lip die tegen de witte stof aandrukt is al een beetje verkleurt al maakt dat niet zo veel uit. Op de foto lijken de schoenen een beetje klein. Ze vallen ook iets klein uit. Normaal heb ik qua All Stars 37/37,5 maar met deze schoenen heb ik 38 nodig.
Ik ben echt super blij met mijn nieuwe schatjes, en zal er ook nog lang plezier van hebben. Ik heb deze schoenen gekocht in Utrecht en weet eerlijk gezegt niet meer precies in welke winkel. Maar ik kan je in ieder geval vertellen dat ik er €79,99 voor heb betaald. Wat mij betreft is dat het helemaal waard.

Wat vind jij van deze schoenen, en heb je zelf ook een paar uit deze collectie?

Liefs,
Mariska

6 opmerkingen: