vrijdag 23 augustus 2013

Lavera Lip balm

Jullie konden een tijdje geleden al een review lezen over de zonnebrand van Lavera en nu is de lip balm aan de beurt. De zon scheen fijn en ik kon mooi foto's maken, dus hopelijk vallen de foto's een beetje in de smaak! 


De lip balm zit goed verpakt, het is fijn dat je zeker weet dat nog niemand 'm gebruikt heeft. Ook vind ik de verpakken mooi en luxe. Alles wat je wilt weten staat op de verpakking zoals de beschrijving van het product en de ingrediënten:

Ik heb de lip balm inmiddels al een tijdje en hij bevalt me redelijk. Het is geen wondermiddel maar gewoon een fijne lippenbalsem. Als ik zou moeten kiezen tussen de Labello original die ik heb en deze kies ik toch voor de Labello. Deze verzorgt mijn lippen nét iets beter. Die van Lavera maakt mijn lippen zacht, maar verder ook niet echt iets.
Alhoewel dit een prima lippen balsem is zou ik hem niet opnieuw kopen. Puur omdat hij voor mijn lippen te weinig doet. Ik kan me voorstellen dat andere niet zo veel verzorging nodig hebben voor hun lippen, waarschijnlijk bevalt hun deze wel!

Je kunt deze lipbalm nu in de aanbieding hier bestellen voor maar €2,00!

Wat denk jij van deze lip balm?

Liefs,
Mariska

3 opmerkingen: