woensdag 18 september 2013

Go check it out: Fashionista

Een hele tijd geleden schreef Serena hier een artikel over de Fashionista. Het tijdschrift sprak me erg aan door de mix van fashion en beauty. Omdat de Girlz! me begon te vervelen stopte ik dat abonnement en meldde ik me aan bij de Fahionista!


Zoals de naam natuurlijk al deed vermoeden gaat dit tijdschrift voornamelijk over fashion, maar er word ook geschreven over beauty! Het tweede plaatje gaat over de modemissie van Tess Milne, dit keer krijgt ze €50 om een vintage look te scoren op de vlooienmarkt. Ik vind het heel inspirerend om te lezen hoe ze een outfit bij elkaar scoren voor maar heel weinig. Zelf lijkt het me ook een keer leuk om te doen!Als je van mode houdt is dit absoluut een aanrader qua tijdschriften. De laatste trends worden uitgebreid besproken en er worden leuke outfits geshowd. Er zijn duurdere kledingstukken en goedkopere zodat iedereen dit tijdschrift kan lezen.
Voor ieder wat wils dus. Nikkie (die ene van Youtube!) heeft ook een beautycolum is het blad. Elke week laat ze een beauty trucje zien in het blad, super handig. Dit tijdschrift is in vele boekenhandels en supermarkten te koop voor €3,99.

Heb jij het tijdschrift al eens gelezen?

Liefs,
Mariska 

1 opmerking:

  1. oeh ik vind dit abbonement een beetje duur, wacht liever af tot ze een leuke aanbieding hebben in combinatie met leuke items zoals cosmopolitan

    BeantwoordenVerwijderen