vrijdag 29 november 2013

Essence Nagellakjes

Een budget merk met producten van goede kwaliteit zijn bij mij altijd welkom. Zo ook Essence. Ik heb een heleboel Essence lakjes in mijn stash en ze zijn nog lang niet allemaal voorbij gekomen op mijn blog. Daarom laat ik jullie vandaag een aantal lakjes zien. 



De lakjes van Essence zijn bij mij groot favoriet. Super budget en meestal nog gave kleurtjes ook. Ik heb vandaag drie kleurtjes uitgekozen die mij heel goed bevallen: 

Op alle foto's draag ik twee laagjes

Als eerste een mooi zalmkleurig/roze kleurtje genaamd #109 Off To Miami! Deze lak dekt prima in twee lagen en geeft een heel mooi effect. Zo'n kleur heb ik niet veel in mijn stash en ik ben er erg blij mee. De lakjes lakken ook prima. Net zoals alle andere hebben ze een rond afgesneden kwastje waarmee je secuur kunt lakken.

Dan een lekker vrolijk hollands kleurtje: #145 Flashy Pumpkin. Ik hou van al die originele namen! Zoals de naam al laat weten is het een oranje kleurig lakje. Ook deze kleur dekt in twee lagen en lakt fijn. Met een goede topcoat houdt deze het wel een aantal daagjes vol. Maar ik wissel vaak dus dat maakt bij mij niet zo heel veel uit.


En last but not least #138 L.O.L. Ik moet altijd standaard denken aan Shrek bij zulke groene lakjes haha! Dit lakje dekt prima in twee laagjes. Ik word zo vrolijk van al deze felle kleuren. Zo kun je je outfit in de winter lekker opfleuren. Ik ben blij dat Essence de lakjes een tijdje geleden heeft vernieuwd. Ik vind het zo'n vooruitgang! 

Ik ben heel tevreden over deze lakjes, ze dekken allemaal prima in twee laagjes en lakken erg fijn. Ik kan ze iedereen aanraden en voor de prijs kun je ze ook eigenlijk niet laten liggen!

Je kunt deze lakjes kopen voor €1,79 bij o.a. de Kruidvat.

Welke kleur vind jij het mooiste?

Liefs,
Mariska










12 opmerkingen:

  1. wat een mooie lakjes, ben dol op nagellak!!
    de eerste is erg gaaf!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. kost bijna niets zo'n nagellakje ziet er super uit
    alvast een goed weekend x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vrolijke kleurtje! XO

    p.s. op mijn blog mag ik twee armbandjes weggeven! klik hier!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het zelf meer lakjes voor de zomer! Lekker vrolijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Off to Miami heb ik ook. Van de zomer veel van genoten :D

    Liefs,

    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker zomerse kleurtjes! Ik volg je nu op bloglovin =)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijken me fijn, mooie zomerse kleurtjes!xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, het zijn echt super leuke vrolijke lakjes !!

    BeantwoordenVerwijderen