woensdag 27 november 2013

Wax Melt Xenos

Echt al een hele tijd geleden kocht ik een brandertje voor Wax Melts. Ik had nieuw behang op mijn kamer en wou graag wat leuke nieuwe spulletjes om het helemaal af te maken. Omdat het heel gezellig oogt als er wat kaarsjes branden koos ik voor een brandertje. Dat staat én gezellig én ruikt nog eens lekker!



Omdat ik ook Wax Melts nodig had kocht ik er gelijk een paar bij de Xenos. Ik koos voor de geur Raspberry (framboos). De grootte van de taartjes (want daar lijken ze wel een beetje op) is precies goed voor het brandertje wat ik kocht. Als hij te groot is kun je ze ook makkelijk door midden breken. Zo heb je er nog meer profijt van! Hij zat ook verpakt in plastic met een mooi en chique sticker waarop je kunt zien welke geur je koopt.



De Wax Melt smelt aardig snel en na vijf minuten ruikt je kamer al helemaal naar frambozen. Heerlijk! Het kleine lichtje in de brander staat ook heel schattig. Ik ben helemaal fan van dit concept.
Ik heb inmiddels al verschillende Wax Melts van de Xenos gebruikt en kan je vertellen dat de geur niet zo heel lang blijft hangen. Na 3 keer weer opnieuw het waxinelampje aangestoken te hebben is de geur al heel veel minder dan bij de eerste keer. Maar over de prijs hoor je me ook niet klagen:

Je kunt deze Wax Melt voor €0,79 kopen bij de Xenos!

Heb jij al zo'n brander voor Wax Melts?

Liefs,
Mariska

Zou je mijn enquete willen invullen? Alvast bedankt! (klik hier!)

9 opmerkingen:

  1. dit ziet er echt super leuk uit!! en die roze kleur 'smelt' hii
    en voor 79 cent is het het proberen waard.
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een heerlijke geur, ik koop zelf heel vaak scent chips die hebben ontzettend veel verschillende geuren en koop je vanaf 8 verschillende kaarsjes/geurtjes (hoe je het ook noemt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik begrijp wat je bedoelt. Bij ons in het dorp hebben ze ze ook alleen die zijn wel een stuk duurder!

      Verwijderen
  3. Ziet er leuk uit! Ik heb je enquete ingevuld, succes ermee! X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me heerlijk, ik heb zojuist wax melts besteld op internet voor €0,32 per stuk. :) ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat wil ik echt heel graag een keer proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt me een heerlijke geur! Ik ben zelf gek op wax melts. Ik heb sinds kort de wax melts van www.weallloveit.nl en dan in de geur 'Charming Chocolate'

    BeantwoordenVerwijderen