maandag 2 december 2013

Labello Lippenbalsems


Al mijn Labello's liggen overal en nergens, dus besloot ik maar weer een paar aan te schaffen. Ik koos voor mijn all time favoriet ''Classic Care'' en eentje die ik nog niet geprobeerd had ''Melk & Honing''.


 ''Classic Care voedt de lippen intensief dankzij Labello's innovatieve formule met een gewichtloze textuur. Dit geeft een ultieme hydratatie voor dagelijks gebruik. Dit is de complete verzorging voor altijd zachte lippen. De formule, verrijkt met jojobaolie en sheaboter, hydrateert de lippen op natuurlijke wijze, waardoor ze er altijd goed uitzien en ook goed aanvoelen.''

Ik koos voor de Classic Care omdat deze mij nog nooit heeft teleur gesteld. Fijne werking, maakt mijn lippen zacht en het belangrijkste: het houdt mijn lippen ook zacht. Ik kan deze aan iedereen aanraden die last heeft van droge lippen. Het is een fijne lippenbalsem die uitstekend werkt. Niks geen poespas, een topper!


''De kalmerende, zoete geur is een weldaad voor de zintuigen, terwijl de gegarandeerd organische sheaboter diepgaand herstelt. De natuurlijke jojobaolie voert vocht aan, en de honing- en melkextracten kalmeren de droge of beschadigde lippen.''

Dan de lippenbalsem van de Pure & Natural lijn: Melk & Honing. Ik had nog nooit eerder een lippenbalsem van deze lijn uitgeprobeerd. De lippenbalsem is net zoals de Classic Care voedend voor mijn lippen en zorgt dat ze minder snel preuts worden. Van de diepgaande herstelling heb ik tot nu toe nog niet veel gemerkt. Maar ik denk dat dat in de winter wel heel handig is!

Zoals je ziet geven ze niet tot nauwelijks kleur af, maar zorgen ze wel voor een mooie glans! Al met al ben ik heel tevreden over deze balsems en zijn het zekers aanraders.


De Labello's kun je kopen bij o.a. de Kruidvat en Trekpleister. Ik kocht ze tijdens een actie, 2 voor €1,99. Normaal betaal je voor de Classic Care ongeveer twee euro, en de Pure & Natural ongeveer drie euro.

Heb jij al ervaring met de Labello balsems?


Liefs,
MariskaZou je mijn enquete willen invullen? Alvast bedankt! (klik hier!)


16 opmerkingen:

  1. I love them! Ik heb ze ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Die met honing & melk ken ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die melk & honing heb ik ook en hij is echt fijn! Ik volg je blog nu met bloglovin
    volg je terug?

    stuffbybo.blogspot.nl
    Liefs Bo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb die honing en melk nog nooit gezien! Maar ik gebruik eigenlijk bijna nooit labello, ik vergeet meestal om mijn lippen in te smeren waardoor ik altijd ineens hele kapotte lippen heb.. Terwijl ik eigenlijk genoeg lippenbalsems heb liggen..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik zelf ook graag een lippenbalsem van Nivea, nu ben ik bezig met het testen van een balsem van Cattier Paris.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, goede actie met die prijs!! Ik raak mijn labello's ook altijd overal kwijt haha, maar de classic care heb ik erg vaak gehaald! Die milk & honey kende ik nog niet, hij klinkt wel fijn!

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt goed en wauw goede actie! liefs,
    en leuke blog heb je x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh labello is zo fijn! Die honing heb ik zelf ook gehad en is echt lekker.
    liefs,
    rosannevandierenn.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Labello's zijn zo fijn! Deze lijken me ook fijn! Vooral de Melk & Honing! Handige review!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De variant met melk & honing ken ik nog niet...Ik draag heel vaak Labello. En, raak ze ook met enig regelmaat kwijt :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind Labello ook een heel fijn merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ik heb labello melk & honing weleens gehad, erg fijne lipbalm.! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben labello verslaafd haha. XO

    p.s. op mijn blog mag ik twee armbandjes weggeven! klik hier!

    BeantwoordenVerwijderen