woensdag 25 december 2013

Nailpolish Week #5

Dat het winter is betekend niet dat je geen felle kleuren mag dragen. En omdat dit één van mijn favoriete kleuren is van Catrice, ben ik heel benieuwd wat jullie hier van vinden. Maar natuurlijk ook omdat dit gewoon een prachtig lakje is!


Zoals je al kan zien is het een prachtige heldere kobalt blauwe lak genaamd #13 Shopping Day At Bluemingdales. Kijk, hier word ik nou blij van! In de eerste post van de Nailpolish Week liet ik jullie kennis maken met een mooie rode lak van Catrice. Ik vertelde dat het kwastje van Catrice super secuur en fijn werkt, en dat ik nog steeds tevreden ben over de potjes. Voor deze lak geld dat natuurlijk precies hetzelfde!


Wauw, wauw en nog eens wauw! Met twee laagjes krijg je dit resultaat. Ik werd spontaan verliefd op deze lak. Net zoals de vorige, die van Essence, heb ik hier eigenlijk niks op aan te merken. Een dikke aanrader!

Je kunt deze lak kopen voor €2,99 bij o.a. de Kruidvat en de Trekpleister.

Wat vind jij van deze lak? Zou jij 'm dragen?

Liefs,
Mariska

p.s.: Ik wil even sorry zeggen voor het feit dat ik de Nailpolish Week niet netjes heb afgerond. Omdat de swatches e.d. al wel klaar waren komen deze nog steeds online!

Nailpolish Week #1
Nailpolish Week #2
Nailpolish Week #3
Nailpolish Week #4
Nailpolish Week #5
Nailpolish Week #6
Nailpolish Week #7

3 opmerkingen:

  1. Deze kleur zou zo gewoon een dupe kunnen zijn van mijn favoriete KOH lak! (Die helaas bijna op is) Dus snel rennen naar de kruidvat na de feestdagen. Mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Werkelijk het perfecte blauwe kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen