zaterdag 4 januari 2014

Nailpolish Week #7

Vandaag de allerlaatste blogpost die behoort tot de Nailpolish Week! Ik denk dat dit zeker voor herhaling vatbaar is, dus misschien volgen er nog een aantal! Waarbij ik het hopelijk wel voor mekaar krijg om ze allemaal achter elkaar online te krijgen. Ik heb als laatste een kleurtje van Herôme voor jullie. In tegenstelling tot Nailpolish Week 3 geen fel oranje, maar een fijne herfst/winter kleur!Ik won een hele tijd geleden (lees juli 2012) een setje met Herôme lakjes bij Mandy. En hierbij zat ook deze lak! De nagellak is geïnspireerd op de zonnenstralen in Australië, lekker origineel. Net als alle lakjes van de W.I.C lijnen is het kwastje redelijk lang met een recht afgesneden einde. Op de foto van het flesje kun je goed zien dat de lak een beetje een zilveren shimmer heeft, die moet duiden op de dauwdruppels en het fijne zand dat je van je af moet vegen na een strandwandeling. 
Dan de swatches, dit is de eerste keer dat ik de lak gebruikte. Ik weet niet waarom, want hij dekt zo super goed! Één laagje is al genoeg. Meestal is het zo dat de lak bij mijn tips nog doorschijnt maar daar heb ik geen last van. De kleur is perfect voor de herfst (beetje laat dus) maar kan ook prima tijdens de winter. De shimmer waar ik het over had komt niet zo heel goed terug op de foto's. Als je goed kijkt kun je ze zien, maar anders nauwelijks.
Al met al een prachtige nagellak, zeker een aanrader! En heb je een aantal post gemist tijdens de Nailpolish Week? Lees ze hieronder terug:

Nailpolish Week #1
Nailpolish Week #2
Nailpolish Week #3
Nailpolish Week #4
Nailpolish Week #5
Nailpolish Week #6
Nailpolish Week #7

Je kunt deze nagellak kopen voor €6,95 bij o.a. de Douglas.

Wat vond jij van de Nailpolish Week?

Liefs,
Mariska


4 opmerkingen: