vrijdag 10 januari 2014

Lakjes die mijn hart veroverd hebben

Na aanleiding van de 1+1 gratis actie op Rimmel Londen nagellak kocht ik deze twee nagellakjes. En wow wat heb ik daar totaal geen spijt van. De zwart/groene en de beige-achtige belandde na kort brainstormen in mijn mandje. Ik ben zo verliefd op deze beauty's! 005 Total Eclipse en 003 Aurora stalen mijn hart, zoals je al kon lezen aan de titel van deze blogpost. Omdat ik al een zilveren Sand Effect lak heb koos ik voor de beige achtige. De groen zwarte koos ik omdat ik meer zwarte nagellak wil dragen. Nee, ik word geen emo, maar soms zie ik posts op Instagram waarbij meiden zwarte nagellak dragen en dan denk ik: ''Wow, that's pretty.'' Vandaar.


Total Eclips is een lakje met het welbekende ''Sand Effect'' net zoals Aurora. Zoals je al kon zien bevat de lak hele mooie gitters (paars, blauw, groen), maar op de nagels is alleen de groene glitter te zien. Zo jammer! Het lakje dekte in 1 laagje niet mooi, maar 2 laagjes is perfect. Misschien als je een topcoat er over aanbrengt dat de alle glitters wel te zien zijn. Ondanks dat ben ik verliefd op dit lakje, ik heb nog nooit ergens anders zo'n kleur gezien!


Aurora is een iets rustigere lak. Maar daarom niet minder mooi. Deze bevat grote en kleine glitters en dekt prima binnen twee laagjes. Ik denk dat dit soort nagellak heel mooi is voor bijvoorbeeld een bruiloft. De kleur is niet zilver,  maar meer licht roze/beige. Prachtig!

Ik heb heel tevreden over deze lakjes, en als je iets meer wilt uitgeven aan nagellak is dit zeker een aanrader.

Je kunt deze lakjes kopen voor €6,99 per stuk bij o.a. de Kruidvat of Trekpleister.

Wat vind jij van zwarte nagellak? Yay of nay?

Liefs,
Mariska

6 opmerkingen:

 1. Ah love those! Ze zijn deze week ook nog 1+1 gratis bij Kruidvat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ja dit is echt een prachtige collectie geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf heb ik de paarse variant, Moon Walking, waar ook al een artikel van op mijn blog staat. Wat een prachtig lakje is dat toch! Deze zijn ook mooi, maar vind Moon Walking toch net iets mooier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wooooww die lichtroze/beige is zoooo mooi!!! Ben wat minder verliefd op de zwarte maar ook hele mooie kleur!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauwwww die laatste is zoooo mooi! wauw! liefs x
  en een heeel goed weekend meis geniet ervan x

  BeantwoordenVerwijderen