woensdag 22 januari 2014

Nagelstickers Action

De Action verkoopt leuke dingen: make-up, schoolspullen en natuurlijk ook nagelgerelateerde spulletjes. Deze nagelstickers komen ook van de Action. Het zou toch perfect zijn als je voor pak weg 50 cent ontzettend mooie nagels hebt? De verpakking oogt goedkoop, maar dat maakt me eigenlijk niks uit. Voor die prijs verwacht ik niet veel, en kijk ik vooral naar de inhoud. Er zitten in totaal 14 stickers in, je kunt dus gerust een keertje verkeerd plakken.


Het aanbrengen van de stickers ging prima, het ronde gedeelte paste precies tegen mijn nagelriemen aan en het rechte gedeelte en het overige deel van de sticker knip je makkelijk af met een nagel knippertje. Opzich had ik eerst mijn nagels kunnen lakken, maar ik koos er voor om dit niet te doen. Op de foto's hierboven kun je misschien wel zien dat de stickers niet helemaal egaal zitten. De randjes lieten vrijwel meteen los, terwijl ik mijn nagels daarvoor nog had schoongemaakt met een beetje nagellakremover.


De stickers zaten niet fijn, lieten gelijk al los en ja.. Ik heb ze er ook maar gelijk weer afgehaald. Een slechte ervaring dit.. Van een afstandje ziet het er wel mooi uit, maar het ''voelde'' niet goed. Mezelf kennende zou ik het alleen maar erger maken door het los te peuteren. Leuk als je een keer stickers voor je nagels wil uit te proberen en te oefenen, maar voor een verzorgde nette manicure? Nee.

Je kunt deze nagelstickers kopen voor €0,59 bij de Action.

Wat vind jij ervan?

Liefs,
Mariska


5 opmerkingen:

 1. wauw ik moest ze nog testen haha ik had drie pakjes meegenomen
  maar deze zien er echt super tof uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er wel erg leuk uit maar jammer dat ze niet zo lekker zitten en snel los raken!
  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ze ook uitgetest, maar ik vind ze echt vreselijk... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien er erg leuk uit, wel heel mooi :)! Liefs, x

  PS: winactie op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat ze snel loslaten. Dit had ik ook een keer bij nagelstickers uit een LE van essence.
  De Action stickers zien er wel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen