dinsdag 21 januari 2014

Perfect combinatie: Matte Sky High

Toen de Rimmel Londen nagellak in de aanbieding was bij de Kruidvat, heb niet alleen ik, maar ook mijn zusje een aantal lakjes ingeslagen. Die van mij kon je hier al bezichtigen maar vandaag laat ik jullie ook eentje zien die mijn zusje heeft gekocht. Rimmel Londen verbaast me steeds meer, want damn wat zijn de nagellakjes fijn! Ik koos voor twee lakjes van de Space Dust collectie, maar mijn zusje koos daar maar eentje van en daardoor kon ze ook nog een kiezen uit het gewone assortiment. Ze koos voor 825 Sky High, een blauwe nagellak die heel fijn aanbrengt, dekt in twee laagjes en een hele mooie finish heeft. Het lakje glanst prachtig, en daardoor kwam ik ook op het idee om eens te kijken hoe hij eruit zag als hij juist niet glansde! Ik koos voor de Matte Top Coat die ik een tijdje geleden van Leonie kreeg voor mijn verjaardag. 


Links zien jullie de Rimmel Londen nagellak, en rechts zie je hoe hij ''shined'' met de matte top coat! Is 'ie niet prachtig? Ik stond versteld van het mooie resultaat. Het is heel apart om te zien hoe je nagels binnen 5 seconden mat worden. 
Ik ben echt fan van deze lakjes en ik ga ook eens vaker bij het Rimmel Londen schap kijken. De nagellak lakt heel fijn (een rond afgesneden kwastje) en droogt ook lekker snel. Niet binnen 60 seconden, maar wel snel genoeg!

Je kunt het Rimmel Londen Lakje kopen voor €6,99 bij o.a. de Kruidvat en de nagellak van de Hema is (ofcourse) te koop bij de Hema voor €2,50.

Wat vind jij van deze combinatie?

Liefs,
Mariska

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi kleurtje! Ziet er met beide finishes erg leuk uit.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi, ik wil ook een matt nagelijk, ik vind het ook prachtig!
  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw prachtige blauw ook en wat een gaaf effect op het eind
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen