woensdag 1 januari 2014

New in: Bag

Al eeuwen zoek ik een nieuwe tas. Niet normaal hoe lang ik gezocht heb naar een leuke, handige en betaalbaar exemplaar om vast te houden. Nadat mijn portemonnee was gestolen mocht ik van mijn oma een nieuwe tas uitzoeken.


Uit eindelijk vond ik deze tas bij de V&D. Hij is lichtbruin en heeft de perfecte grootte. Niet te groot en niet te klein, heel handig voor een dagje shoppen. De kleur is lekker veilig, vloekt niet zo snel en (vind ik) net iets leuker als zwart. 


Over de prijs hoor je mij ook niet klagen, €25 is niks voor zo'n mooie tas. De afwerking is goed, van binnen heel handig met een aantal vakjes. Ja... Heel leuk en aardig allemaal maar..Ik vind hem zo saai.. Zo'n net-niet tas weet je wel. Omdat ik al heel lang opzoek was naar een tas en hem echt nodig heb kocht ik hem. Maar ik twijfel of ik hem hou. Waarschijnlijk ben ik te lui om hem terug te brengen, maar ik hoop stiekem dat ik ergens een nóg leukere tas tegenkom.

Wat vind jij van deze tas?

Liefs,
Mariska 

p.s.: GELUKKIG NIEUW JAAR <3 

13 opmerkingen:

 1. Leuk maar veel te klein en niet mijn favoriete kleur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is leuk, maar wat jij al idd zei net niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem leuk maar wat je zegt, net niet apart genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tas alleen zelf vind ik hem een beetje klein. Ik ben ook nog opzoek naar een leuke en grote zwarte shopper(tas). Maar helaas nog niet gevonden.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige tas! Heel erg leuk! En ook helemaal niet duur, dus dat is mooi meegenomen :) Ik wens jou ook een ontzettend gelukkig nieuwjaar en de beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. omg ik heb precies dezelfde =) super leuk blog btw hihi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind 'm eigenlijk wel leuk! Hij is inderdaad redelijk simpel, maar dat is soms ook wel weer handig. En hij is ook niet echt duur, dus dat ik wel fijn! Ik zou 'm houden. Maar als je liever een andere tas hebt, kun je 'm beter ruilen voor een ander exemplaar. Er is nu flinke sale en als je een vip-kaart hebt krijg je ook korting (ik werk bij de V&D haha), dus... er is vast nog wel een andere tas die je leuk vind?! Succes met je keuze! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik snap je met het net niet, misschien kun je er nog iets aan DIY-en?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tas, misschien kan je hem nog wat oppimpen met studs ofzo of een leuke tassenhanger?

  BeantwoordenVerwijderen