zondag 23 februari 2014

Dagelijkse Make-up

Wat ik zelf altijd leuk vind om te zien bij bloggers is de every day make-up. Daarom leek het mij logisch om jullie mijn dagelijks gebruikte mak-up te laten zien. Ik heb alles opgeborgen in het bekende plastic bakje van de Action: super handig! Je hebt alles bij elkaar en het past precies.Ik moet mijn kwasten eens een keertje wassen -oeps-

Kwasten zijn belangrijk, en ik begin ze ook steeds meer te gebruiken. De tweede kwast van links is de Stippling Brush van ELF. Sinds ik deze heb gebruik ik 'm regelmatig (lees: elke dag) voor mijn foundation of BB cream, hij is heel fijn! 
De eerste kwast is ook van ELF en gebruik ik om mijn poeder aan te brengen. 
De grotere kwast gebruik ik nauwelijks, maar de kwast daarna (Essence) is een groot favoriet. Hiermee breng ik altijd mijn blush aan. 
Daarnaast liggen mijn oogschaduw kwast, lippenseel en wenkbrauw/wimper tool van ELF. 
De laatste twee zijn een oogschaduw kwast van Kruidvat + een kwast om gel eyeliner aan te brengen (Essence).Daarna de producten die in het grote gedeelte van het bakje zitten. Ik heb hier namelijk mijn poeder, blushes, oogschaduws en camouflage cream liggen. 
De poeder van Catrice bevalt me nog steeds heel goed. Deze gebruik ik dan ook standaard elke dag, als ik iets meer tijd heb doe ik wat oogschaduw of blush op. Wanneer ik veel oneffenheden of rode plekjes heb pak ik mijn concleaner van Catrice erbij. Voor mijn wimpers gebruik ik sinds een tijdje de Rimmel Londen mascara. Normaal koop ik nooit mascara's van de iets duurdere merken, puur omdat die van Essence of Catrice mij ook heel goed bevallen. De mascara van Rimmel vind ik fijn, maar separeert niet heel goed wat ik toch wel een must vind.
De Essence en MAX mascara verdwijnen een beetje op de achtergrond. Die van Essence is haast leeg dus pak ik automatisch die van Rimmel. De MAX mascara is een die ik goed vind werken, maar het kost even tijd om deze mooi aan te brengen. Aangezien ik altijd in tijdnood kom 's morgens grijp ik zoals je al wel kunt verwachten naar die van Rimmel.


Er zijn twee producten die ik gebruik als ''lijntje'' op mijn ooglid. Dat zijn de Liquid Ink Eyeliner en het Stay No Matter What oogpotlood van Essence. De eerste gebruik ik als ik 's morgen haast heb (altijd dus) en de andere pak ik altijd als ik een iets rustigere look wil maken. 
Dan de producten die ik gebruik voor mijn wenkbrauwen. Over de Eyebrow Set kon je al iets lezen, maar de Lash Brow Gel van Catrice heb ik jullie nog niet laten zien. Als ik deze twee combineer blijven mijn wenkbrauwen de hele dag goed en mooi zitten. De wenkbrauw gel is echt een must, een dikke aanrader!
Als laatste de lippenstiften die ik bezit. Over beide zijn reviews online gekomen (Natural Beauty / Love Me) en ik ben er erg tevreden over. Natural Beauty is een lippenstift die overal bij past en mooi rustig is, Love Me is iets feller en opvallender!

Dat was alles wat in mijn bakje zat. Het past precies, en als ik iets nauwelijks meer gebruik gaat het weer in mijn mandje. De dagcrème die ik altijd gebruik staat in mijn vensterbank, die was ik vergeten te fotograferen.

Welke product gebruik jij elke dag?

Liefs,
Mariska

7 opmerkingen:

 1. Zelf gebruik ik elke dag mascara en een leuke kleur lippenstift :)
  Verder niet echt veel. Hahha

  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw ziet er goed uit! ik heb al een video gemaakt van mijn everyday makeup
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk om te zien dat we veel dezelfde producten gebruiken haha, fijne producten zijn het x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne producten gebruik je!
  Zulke artikelen vind ik altijd heel leuk om te zien.
  Je hebt een hele leuke blog, ik volg je nu via bloglovin :)
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen