zaterdag 22 februari 2014

Lipbutters The Body Shop

Jullie konden de lipbutters van The Body Shop al bekijken in dit artikel, maar vandaag ga ik ze uitgebreid voor jullie reviewen. Ik won ze bij Susan, en ben er heel blij mee. Kijk mee voor mijn eerste ervaring met producten van The Body Shop.


De lipbutters zitten in een plastic potje van 10 ml. Je moet dus met je vinger top de butter op je lippen smeren. Ietwat onhygiënisch maar als je de enige bent die dit product gebruikt vind ik het wel kunnen. Beide moeten ze eerste even ''warm worden'' voordat je de butters goed kunt uitsmeren. 


Ik begin met Chocomania. Deze butter ruikt heel sterk naar chocolade, maar als de butter op je lippen is aangebracht ruikt je het nauwelijks meer. De substantie is wat bruiner als die van de Shea variant, maar geeft even veel kleur af. Nadat ik de butter op mijn lippen heb gesmeerd voelen deze zacht aan en dat effect blijft zeker een paar uurtjes hangen.

Ingrediënten Chocomania


Dan mijn persoonlijke favoriet: Shea. Deze ruikt iets minder sterk wat ik persoonlijk wat fijner vind. Beide doen ze hetzelfde voor mijn lippen. Ze zorgen dat deze soepel blijven, velletjes verminderen en er een mooie gezonde glans achterblijft.

Ingrediënten Shea


Ik moet zeggen dat ik heel enthousiast ben over deze producten. Voor het slapen gaan smeer ik mijn lippen hier mee in en word ik wakker met zachte lipjes. Ik heb het gevoel dat lipbutters iets meer voeden als een normale Labello variant en dat is in de winter erg fijn!

Je kunt deze lipbutters kopen bij The Body Shop voor €5.

Heb jij al een lipbutter van TBS in je bezit?

Liefs,
Mariska

p.s.: Nog 2 volgers tot ik de 150 Bloglovin' volgers heb bereikt! Volg je mij nog niet? Doe dat dan hier!

3 opmerkingen: